Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SSV Black - Tiikerit E2005 Dragons (3 - 8)

Aika: 7.11.2015 18.00
Paikka: THT-Center
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, kilpasarja


Ottelu alkoi räväkästi SSV:n läpiajolla, joka ei kuitenkaan Tiikereiden kannalta onnekkaasti tuonut tulosta. Läpiajoa lukuun ottamatta erän alkupuoli pelattiin käytännössä yhtä maalia vuosaarelaisten päädyssä. Tiikereiden kuparinen meni rikki ajassa 4:38, kun laituri haki itselleen hiukan tilaa ja pääsi tälläämään maalivahdista katsottuna vasemmalta pallon alakulmaan. Muuten avauserästä ei jäänytkään kovin paljoa muisteltavaa jälkipolville. Erä oli melko sekavaa pelaamista ja todella vaaralliset maalipaikat olivat varsin vähissä. Pelin rakentelu perustui pääosin nopeisiin pystysyöttöihin, joilla pyrittiin murtautumaan laitojen kautta sisään maalintekosektorille. Ottelun avausmaali jäi myös erän ainoaksi.

 Toisessa erässä maalihanat aukesivat: SSV tuli tasoihin jo yhdeksässä sekunnissa. Peli velloi maalin jälkeen päädystä päätyyn ja ajassa 1:01 Tiikeri-sentterin kiertorannari veskarista katsottuna vasemmalta vei Tiikerit jälleen johtoon. Maaleja tehtailtiin erän alkuun urakalla, sillä vain alle minuutti edellisestä ja pallo oli jälleen maalissa, valitettavasti vaan väärässä päässä. Tiikeripeluri hävisi mies miestä vastaan väännön oman maalin lähellä, ja SSV kiitti. Muutama minuutti myöhemmin oltiin samassa tilanteessa. Jälleen pääsi viikinki maalin edustalla irti Tiikeri-pelurista ja jälleen soi. SSV siirtyi 3-2 –johtoon. Erä jatkui melko sekavana ja läheltä piti –tilanteita oli molemmissa päädyissä. Maaleja mätti jatkossa kuitenkin vain tiikerilauma. Kahdessa seuraavassa maalissa napautettiin syötöt vetopaikalle lapaan niin maukkaasti, että olisi ollut häpeä missata tekopaikat. Yhdeksän minuutin jälkeen laituri antoi vasemmalta nappisyötön keskelle ja sentteri sijoitti pallon alanurkkaan. Pian tämän jälkeen pallo pelattiin oikealta päätyyn, josta se heitettiin ykkösellä maalin takaa toiselle puolelle ja edelleen ykkösellä maalin eteen, josta kuinkas muuten tällättiin peliväline ykkösellä sisään. Komea maali vei tiikerit taas johtoon. Erä päättyi Tiikereille 4-3.

 Tiikerit sai toisen erän loppupuolella otetta peliin ja kun kapeahkolla rosterilla pelannut vastustaja alkoi ehkä hiukan hyytyä, oli kolmas erä täydellistä Dragons-näytöstä. Ensimmäisen viiden minuutin aikana pallo ehti hädin tuskin käväistä Tiikereiden kenttäpuoliskolla ja sen jälkeenkin kuula oli hyvin vantaalaisten hallussa. Ottelun ehkä komein maali syntyi reilun viiden minuutin jälkeen, kun oman maalin vierestä lähtenyt kova syöttö tavoitti vasemman laiturin, joka haki saman tien nappisyötöllä keskeltä ketjukaverin. Tälle jäi tehtäväksi toimittaa pallo repun perille, ja näin myös tapahtui. Aikaa avaussyötöstä maaliin kului tuskin paria sekuntia enempää. Seuraavaksi pallo toimitettiin SSV-maaliin parilla hyvällä vedolla ja pelin päätteeksi vielä ribarista maalin edestä. Voitto kirjattiin siis Tiikereille lukemin 8-3.    

 Kolmas erä oli päivän paras. Jalka liikkui hyvin ja vihdoin pallokin alkoi siirtyä kunnolla kaverilta toiselle. Joukkueena pelaaminen jätti kuitenkin koko päivän osalta vielä reippaasti toivomisen varaa. Tästä jatketaan eteenpäin. Seuraavassa peliviikonlopussa nähtäneen kehissä myös Dragonsin Red-ryhmästä siirtyviä Tiikeri-pelureita.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 600:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 700:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 800:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Poutiainen Luukas
Kenttäpelaaja
8Röytiö Topi
Kenttäpelaaja
10Repo Rasmus
Kenttäpelaaja
11Lehto Väinö
Maalivahti
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
15Asp Eetu
Kenttäpelaaja
19Nieminen Jere
Kenttäpelaaja
20Kahlos Juho
Kenttäpelaaja
21Halonen Riku
Kenttäpelaaja
22Kahlos Oskari
Kenttäpelaaja
23Vilen Thomas
Kenttäpelaaja
25Ikola Aapo
Kenttäpelaaja
26Kivimäki Aaro
Kenttäpelaaja
29Nieminen Samu
Kenttäpelaaja
37Hokkanen Eino
Kenttäpelaaja
47Claren Daniel
Kenttäpelaaja
99Suhonen Aaro
Maalivahti