Tiikerit E2005 Dragons - AC HaKi (8 - 4)

Aika: 11.10.2015 15.00
Paikka: Tiger Sport Areena
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Dragonsin haastajaryhmän sarjapelit lähtivät käyntiin kotiottelulla AC-HaKi:a vastaan. Tiikeri-pojat aloittivat ottelun isännän ottein ja loivat paineen heti alkuvihellyksestä lähtien vastustajan päätyyn. Painostus tuotti pian tulosta, kun maalin eteen vapaaksi jäänyt Tiikeri-hyökkääjä latoi vain muutaman minuutin väännön jälkeen pelivälineen ensimmäistä kertaa HaKi:n reppuun. Maali antoi Tiikereille entistä enemmän virtaa, ja hyökkäyksiä painettiin jatkuvasti HaKi:n päätyyn. Mikä parasta, suurin osa hyökkäyksistä myös johti vetoon. HaKi pääsi ahdistelemaan Tiikerien veräjänvartijaa lähinnä yksittäisten pelaajien henkilökohtaisella taidolla. Vaarallisimmat HaKi-nousut tulivat useimmiten oikealta puolelta, mutta ne eivät tuottaneet tulosta, mistä oma ansionsa oli Tiikereiden oivalla maalivahtipelillä. Tiikerit sen sijaan vieraili erän aikana vielä pari kertaa tuloksekkaasti HaKi-päädyssä, ja ensimmäiselle tauolle mentiin lupaavassa 3-0 –johdossa.

Toinen erä oli hyvin paljon ensimmäisen toisinto. Tiikerit painoi hyvällä jalalla, ja vastustajan vaaralliset hyökkäykset jäivät yksittäisiksi läpi murtautumisiksi. Kahden erän jälkeen tilanne oli Tiikereille iloisesti 6-0.

Kolmannessa erässä pelipaitojen sisään oli ilmeisesti hiipinyt jo pieni hyvän olon tunne, ja niinpä vastustajakin pääsi vielä peliin mukaan. HaKi teki nopeassa tahdissa kolme kavennusmaalia ja  niiden jälkeen vielä neljännenkin. Vääntö ottelun voitosta alkoi uudelleen. Hienosti Tiikerit kuitenkin kokosi rivinsä uudelleen, ja peli otettiin taas omiin käsiin. Hyvin onnistunut maalivahtipeli ja hieno yhdessä tekeminen toi lopulta kauden avausvoiton kotijoukkueelle selkein 8-4 -numeroin.

Peli tarjosi kaudelle mainion avauksen, jossa monet yksilöt pääsivät esittelemään juoksuvoimaansa ja pallonkäsittelytaitoaan. Kun tämä saadaan pidettyä, ja jatkossa maltetaan aika ajoin lainata kuulaa kanssapelaajillekin, niin kauden aikana saadaan nauttia vielä monista hyvistä hetkistä. Hyvä Tiikerit!

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
8 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää