IHS - Tiikerit E2005 Dragons (2 - 14)

Aika: 24.10.2015 10.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, haastajasarja

Pelin agendalla olivat erityisesti yhdessä pelaaminen ja syöttöpeli. Niitä lähdettiin parantamaan sinänsä oikein hyvin sujuneen sarja-avauksen jälkeen.

Pelin alku oli Tiikereiltä todella tahmeaa tekemistä. IHS käytti vantaalaisten aamu-unisuuden hyväkseen ja täräytti ottelun avausmaalin heti ottelun alkuhetkillä.  Onneksi maali kuitenkin herätteli Tiikeri-pelurit tehokkaasti, ja oma peli alkoi pikku hiljaa löytyä. Tiikerit eivät joutuneetkaan kovin kauaa kärvistelemään tappiotilanteessa, sillä vain muutama minuutti takaiskusta Tiikerit tuli tasoihin. Erän loppupuoli kulki Tiikerien hallinnassa,  mutta lisämaaleja ei enää onnistuttu tekemään. Ensimmäiselle erätauolle mentiin siis lukemissa 1-1.

Toisen erän alku kertoi, mitä tuleman pitäisi. Salama-alku tuotti sisuuntuneille Tiikereille kolmessa minuutissa kolme maalia. Koko erä pelattiin Tiikereiden komennossa, ja hienoja syöttöjäkin nähtiin paljon.  Erätauolle lähdettiin 7-2 Tiikeri-johdossa.

Kolmas erä oli Tiikereiltä kokonaisuudessaan hienoa joukkueena pelaamista. Syötöt napsuivat upeasti lavasta lapaan, ja vastustaja oli jatkuvasti helisemässä. Kun joukkuepeli toimi hyvin ja sitä ryydittivät muutamat hienot yksilösuoritukset, niin kolmannen erän rummutuksen jälkeen taululla komeilivat muhkeat 14-2 -lukemat. Taas on menty selkeästi eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa.