PSS Keltainen - Tiikerit E2005 Dragons (4 - 11)

Aika: 13.12.2015 13.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, kilpasarja

PSS tuli sairastelujen vuoksi otteluun kapealla, vain kahdeksan pelimiehen rosterilla. Pieni rinki ei alussa menoa haitannut, kun jo parin minuutin pelin jälkeen porvoolaiset pöllyttelivät Tiikereiden maaliverkkoa.  PSS-hyökkääjä jätettiin tilanteessa täysin vapaaksi hyvään maalintekosektoriin, eikä hän erehtynyt vedossaan. Tiikerit tuli onnekkaasti tasoihin jo kahdeksan sekuntia myöhemmin, kun pakin veto osui puolustajaan ja pomppi siitä sisään. Jatkoa seurasi nopeasti: Ajassa 2:26 Tiikeri-laituri kiersi maalin ja kiepautti nopeilla käsillään vanhanaikaisen terävästi sisään. PSS:n johto kääntyi alle puolessa minuutissa Tiikereiden eduksi. Kahdessa seuraavassa Tiikeri-maalissa tuli osoitettua se, että aina kannattaa toimittaa palloa maalille. Molemmissa tilanteissa peliväline iskettiin ribarista sisään, ja näiden maalien turvin Tiikerit siirtyi jo 4-1 –johtoon. PSS ei kuitenkaan luovuttanut, vaan ajassa 13:48 PSS-hyökkääjän hieno veto  hyökkäysalueen puolivälistä painui Tiikeri-maalin yläpesään. Tiikerit kaunisteli kuitenkin vielä erän viimeisellä minuutilla maalilukemia, kun pelikellon näyttäessä 14:27 pallo rouhittiin kahden edeltävän maalin tavoin jälleen maalin edestä sisään. Ensimmäinen erä Tiikereille siis 5-2.

Toisen erän ensimmäinen tilastomerkintä saatiin ajassa 2:31 ilman mailaa pelaamisesta. Tiikeri-peluri passitettiin penkille, jossa hän sai istuskella lähes minuutin ennen maalin syntyä, Tiikeri-maalin. AV-osumalla Tiikerit lisäsi johtonsa jo neljään maaliin. Lisäosumia jouduttiin odottamaan erän puolivälin yli, mutta sitten niitä iskettiinkin urakalla. Kahdeksan minuutin jälkeen Tiikeri-laituri pelattiin parilla pystysyötöllä vapaaksi, eikä hän erehtynyt avopaikassa. Alle minuutti edellisestä, sentteri teki jalalla töitä ja haki itselleen vetopaikan. Napakka veto heilautti PSS:n verkkoa jo kahdeksannen kerran. erän loppuun tehtiin vielä pari vanjanaikaista, yksi molempiin päätyihin ja summerin soidessa oltiin lukemissa 9-3.

Tiikerit hallitsi peliä lähes sen alusta lähtien, ja kolmannessa erässä joukkue oli yhä selvemmin kuskin paikalla, kun harvalukuinen PSS-miehistö alkoi väsyä. Tilanteita oli paljon ja pelitilaa olisi ollut vieläkin enemmän, mutta Tiikeri-joukkue tyytyi melko paljon siirtelemään palloa rauhassa mieheltä toiselle pyrkimättäkään kovin aggressiivisiin ratkaisuihin.  Muutama maali erässä toki nähtiin. Ensin Tiikerit sai vahvan hyökkäyksen oikealta. Laituri ajoi hyvin sisään ja siirsi pallon maalin eteen, josta se iskettiin varmasti sisään. Päivän toinen AV-osuma nähtiin ajassa 8:47, kun Tiikeri-laituri nousi vahvasti laidalta ja iski itse pallon yläpesään. Aivan erän lopulla PSS pääsi vielä kertaalleen nopean pystysyötön jälkeen lyömään pallon sisään Tiikereiden reppuun, ja niinpä loppulukemiksi kirjattiin 11-4 Tiikereille.

Ottelu oli molemmille joukkueille alkusarjan viimeinen. Ryhmät kohtaavat taas kevätkaudella, kun eliittisarjan lohkot polkaistaan käyntiin. Silloin kehissä on toivottavasti terve ja laajemmalla materiaalilla operoimaan pääsevä PSS, joka tarjoaa jälleen kauden avauskohtaamisen tavoin tiukan vastuksen Tiikeri-laumalle.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää