Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiikerit E2005 Dragons - Rangers Ahmat (3 - 9)

Aika: 25.11.2015 18.00
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Alueliiga E-kilpasarja


Alueliigassa Dragons pelaa ainakin alkupelit aina vaihtuvalla rosterilla. Rangersia vastaan joukkue lähti seuraavalla kokoonpanolla:

Lauri – Pate -  Riku; Nooa - Juuso

Viljami – Teo - Eetu; Eero K. - Galal

Henry – Dandu - Olli; Aatu – Eero H.

Maalissa avauserän pelasi Niko ja toisen erän Leo.

Tiikerit sai otteluun vahvan alun, kun hyökkäyksiä päästiin heti aloituksesta vyöryttämään kohti Rangers-maalia. Jo ensimmäiset hyökkäykset tuottivat muutamia vaarallisia paikkoja aivan vastustajan maalin edessä. Avausosumai syntyi ajassa 1:22, kun Tiikerien koko vitja pääsi rintamahyökkäykseen. Pallo passattiin vasemmalta maalin eteen oikealle laiturile, jonka vedon jälkeen sentteri iski pallon ribarista pömpeliin.

Rangers ei jäänyt kauaa suremaan tappioasemaansa vaan nousi pelissä pikku hiljaa kuskin paikalle. Hyökkäyksiä painettiin jatkuvasti Tiikeri-päätyyn ja peliväline pyöri useita kertoja vaarallisesti maalin edustalla. Ajassa 4:51 vastustaja tuli lopulta tasoihin. Rangers-hyökkääjä ajautui hyökkäyksessään vasemmalta ohi kunnollisen maalintekosektorin, mutta pystyi kääntämään pallon pienestä kulmasta sisään maalivahdin selän kautta. Kirkkonummelaiset jatkoivat maalin jälkeenkin vahvasti, ja seuraava maali tuli kun pelikello näytti aikaa 7:27. Lähes puolesta kentästä lähtenyt kuti painui maskin takaa Tiikeri-maalin yläkulmaan. Rangers pääsi jatkuvasti selvästi kotijoukkuetta paremmin tekopaikkoihin ja myös hyödynsi tilanteensa. Joukkue karkasi jo 4-1 –johtoon ennen kuin Tiikerit pääsi toistamiseen maalin makuun. Maali olin hyvin samankaltainen kuin avausosuma. Pallo tuotiin vasemmalta vauhdilla sisään ja kun poikittaissyöttö napsahti sentterin lapaan maalin edustalla, ei veräjänvartijalla ollut mitään tehtävissä. Maalin jälkeen Tiikereillä oli hyvä pitkähkö myllytysjakso Rangers-päädyssä, mutta pelivälinettä ei saatu toimitettua maaliin asti. Rangers katkaisi Tiikeri-pyörityksen tylysti vastahyökkäyksellä, josta pallo saatiin lirutettua Tiikeri-veskarin ohi. Heti perään vierasjoukkue rouhi maalin edestä Tiikeri-puolustuksen häiritsemättä jakson päätöslukemiksi jo 6-2.

Toinen erä alkoi Rangersin vahvalla painostuksella, mutta Tiikerit herätti kotikatsomon toiveita iskemällä neljän minuutin jälkeen kavennusosuman. Maalin kaava oli sama kuin kahdessa edellisessäkin: vasemmalta alueelle ja poikittaissyötön jälkeen maalin edestä sisään. Tilanne oli 6-3. Kovin montaa kunnollista maalintekotilannetta ei Tiikereille tämän jälkeen enää auennutkaan. Sen sijaan omassa päädyssä soi vielä kolmesti. Ensin vastustaja kaivoi pallon sisään maalin edestä, kun Tiikeri-puolustus jätti veskarin aivan yksin. Tämän jälkeen sentteri unohti oman miehensä vapaaksi maalin eteen keskelle, ja tämä kiitti tilaisuudesta. Pelin loppunumerot 3-9 syntyivät, kun oman maalin edessä oli jälleen reippaasti tilaa, jonka vastustaja käytti tehokkaasti hyväkseen.

Vastustaja oli joukkueena selkeästi Tiikeri-ryhmää vahvempi ja valmiimpi. Rangers pystyi helposti murtamaan puolustuksen pystysyötöillä ja sai touhuta Tiikeri-maalin edessä varsin vapaasti. Puolustuksessa ei tällä kertaa vääntö riittänyt haastamaan vastustajaa, jonka muutamat nopeat hyökkääjät pääsivät juoksemaan helpohkosti kotijoukkueen maalille.  Tiikeri-hyökkäyksessä puolestaan syötöt kestivät aivan liian kauan ja peliä puskettiin päin vastustajaa. Kun terävyys ja liike puuttuivat, niin vastustaja pääsi koko joukkueena puolustamalla blokkaamaan suuriman osan kotijoukkueen vetoyrityksistä. Kaiken kaikkiaan peliä pelattiin tällä kertaa enemmän yksilöinä kuin joukkueena.

Hyvä kuitenkin muistaa, että hiukan vaisun kokonaisesityksen sisällä moni poika yritti hyvin taistella loppuun asti omalla tasollaan. Rangers-pelistä oppia ja kokemusta karttui jälleen siitä mitä näiden vääntöjen voittamiseen tarvitaan. Tilanteet on aina pelattava loppuun asti ja porukasta on myös noustava niitä liidereitä, jotka nostavat tiukassa paikassa koko porukan lentoon ylittämään itsensä. Mutta tämä peli on nyt historiaa. Ei kun nokka kohti uusia haasteita!  

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 500:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 600:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 700:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 800:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 900:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Veijalainen Niklas
Kenttäpelaaja
5Hakkarainen Niko
Maalivahti
10Repo Rasmus
Kenttäpelaaja
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
14Hintsanen Henry
Kenttäpelaaja
15Tammipuro Viljami
Kenttäpelaaja
15Asp Eetu
Kenttäpelaaja
21Halonen Riku
Kenttäpelaaja
30Luostarinen Juuso
Kenttäpelaaja
31Ovaska Olli
Kenttäpelaaja
32Korteniemi Eero
Kenttäpelaaja
33Korhonen Teo
Kenttäpelaaja
34Kuusisalo Nooa
Kenttäpelaaja
35Haapoja Aatu
Kenttäpelaaja
39Helmikkala Eero
Kenttäpelaaja
47Claren Daniel
Kenttäpelaaja
72Galal Galal
Kenttäpelaaja
99Andersson Oliver
Maalivahti