Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiikerit E2005 Dragons - Kekavas Bulldogs (5 - 1)

Aika: 4.1.2016 9.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HFC, E05 kilpasarja, välierä


Tiikerit aloitti ottelun kovalla paineella Kekavan päädyssä. Ensimmäiset viisi minuuttia pelattiin lähes täysin latvialaisten kenttäpuoliskolla, mutta todelliset maalintekopaikat olivat vähissä. Peli oli hiukan hermostunutta, pallo poltteli lavassa ja vedot sujahtelivat maalin ohi. Kekava otti kuuden minuutin pelin jälkeen jäähyn, kun kaukalossa kirmaili yht´aikaa veskarin lisäksi kuusi balttia. Ylivoimaa pyrittiin rakentamaan rauhallisesti, mutta se jäi tehottomaksi. Heti jäähyn jälkeen Kekava sai ensimmäisen maalipaikkansa ja takakulmalle vapaaksi jäänyt hyökkääjä käyttikin tilanteen tehokkaasti hyväkseen. Tiikerit jatkoi painetta takaiskumaalin jälkeen, mutta edelleen peliä vaivasi lievä hermostuneisuus.    

Erä ja samalla koko ottelu ratkesi käytännössä ensimmäisen jakson viimeisellä kolmanneksella. Kekava otti  uuden samanlaisen jäähyn, jonka aikana tiikereiden kuparinen rikkoutui. Sentterin kaukoveto painui kauniisti yläkulmaan. Vain reilu minuutti myöhemmin pallo oli jälleen häkissä. Laituri teki erinomaisen maskin, ja pakki tykitti pallon kaukaa alanurkkaan. Minuutti tästä, ja taas oltiin palloa viemässä keskiympyrään. Laituri iski kuulan etukulmasta sisään. Maalintekoa helpotti se, että Kekavan oma pakki teki Tiikereiden kannalta ansiokkaan maskin veskarin eteen.

Toisessa erässä kaukalossa oli vain yksi joukkue. Tiikerit hallitsi peliä suvereenisti, eivätkä Bulldogsit enää edes pyrkineet käymään kovin aktiivisesti kiinni Tiikeri-pakkeihin. Peliä pystyttiin rauhoittamaan useampaan kertaan omassa päädyssä pakki-pakkisyötöillä. Erässä tehtiin vain kaksi maalia. Ensimmäinen tintattiin heti erän alkuun. Alle minuutin kohdalla sentteri pelasi itselleen hyvän vetopaikan keskelle, eikä erehtynyt. Pelin viimeinen maali syntyi erän viimeisellä minuutilla, kun laituri lirutti pallon längistä sisään.

Ajoittain peliä puskettiin liikaa päin vastustajaa, mutta toisaalta peliä vietiin myös koko kentällisen yhteispelillä. Pakki-sentteri-laituri – kuviot toimivat melko hyvin, mutta välillä kuvioiden toteutus jäi suunnittelun asteelle. Erityistä kiitosta on annettava joukkueena puolustamiselle. Koko ottelussa Kekavalle aukesi selvästi yhden käden sormilla laskettava määrä kunnon vetopaikkoja.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Tiainen Mico-Matias
Kenttäpelaaja
10Repo Rasmus
Kenttäpelaaja
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
15Tammipuro Viljami
Kenttäpelaaja
15Asp Eetu
Kenttäpelaaja
17Vihermaa Max
Kenttäpelaaja
19Nieminen Jere
Kenttäpelaaja
20Kahlos Juho
Kenttäpelaaja
21Halonen Riku
Kenttäpelaaja
22Kahlos Oskari
Kenttäpelaaja
23Vilen Thomas
Kenttäpelaaja
25Ikola Aapo
Kenttäpelaaja
32Korteniemi Eero
Kenttäpelaaja
37Hokkanen Eino
Kenttäpelaaja
44Lapakko Ilmari
Kenttäpelaaja
63Kyllinen Jonne
Kenttäpelaaja
88Hyvärinen Elias
Kenttäpelaaja
99Suhonen Aaro
Maalivahti