Tiikerit E2005 Dragons - SSV Black (14 - 6)

Aika: 23.4.2016 16.00
Paikka: Campo Sportcenter, Vantaa
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, aluelopputurnaus

Ottelu SSV:tä vastaan alkoi hiukan samaan tapaan kuin edellinen Grani-pelikin. Vastustaja meni ottelussa jo parin minuutin jälkeen johtoon. SSV-hyökkääjä pääsi laukomaan keskeltä Tiikeri-puolustukseen osuneen vedon, joka painui sisään. Tiikerit sai tasoitukseensa hieman vuosaarelaista vetoapua, kun SSV:n pakki antoi omassa päässä vaparin suoraan Tiikeri-laiturille, joka passasi saman tien maalin eteen. Siitä pallo toimitettiin ensimmäistä kertaa pussiin ja peli tasoihin. SSV kiilasi erän puolivälissä jälleen johtoon, kun Tiikeri-pakki ei saanut otettua maalin edessä SSV-pelurin vetoa pois. Hiukan sekavassa erässä tehtiin maaleja aluksi vuorotahtiin, ja ajassa 8:35 olikin taas Tiikerien vuoro. Laituri nousi vahvasti vasemmalta ja syötti maalin eteen tekopaikalle nousseelle toiselle laiturille, jonka vedon edessä SSV:n veräjänvartija oli täysin vailla mahdollisuuksia. SSV meni vielä kerran johtoon, kun veto kaukaa upposi sisään Tiikeri-maaliin. Tiikerit otti erän lopulla ohjat käsiinsä ja iski neljä maalia putkeen. Ensin Tiikeri-sentteri toimitti pallon tarkasti takayläkulmaan. Tämän jälkeen toinen sentteri päätti ylivoimahyökkäyksen etuyläpesään napsahtaneella rannarilla. Minuutti ennen erän loppua Tiikerit sai rankkarin, joka painui niukasti vasemman ylänurkan ohi. Pian tämän jälkeen ylivoimalla pakin paikalta lähtenyt veto painui vastustamattomasti tolpan juureen. Monien virheiden mutta myös lukuisten onnistumisten sävyttämä erä päättyi Tiikeri-johdossa 6-3.

Maalitehtailu jatkui toisessakin erässä. Tiikereiden kannalta erä alkoi lupaavasti, kun laituri nousi heti erän alkuhetkillä vahvasti päädystä maalille ja sijoitti pelivälineen etunurkasta sisään. Tiikeri-lauma hankkiutui jo ratkaisevan tuntuiseen 8-3 –johtoon, kun  sentteri passasi maukkaasti maalin eteen laiturille, joka toimitti pelivälineen varmasti verkon perukoille. SSV ilmoittautui kuitenkin vielä peliin heti Tiikeri-maalin jälkeen tulleella osumalla. Peli ratkesi lopullisesti toisen erän loppupuoliskon kolmeen Tiikeri-maaliin. Pientä sähläystä ja melko paljon toivotaan toivotaan –henkisiä syöttöjä sisältänyt erä päättyi lopulta Tiikereiden selkeässä 11-4 –johdossa.

Kolmas erä oli ottelun lopputuloksen kannalta lähinnä muodollisuus, mutta kun joukkueet olivat maalienteon makuun päässeet, niin pitihän verkkoa vielä päätöserässäkin heilutella.  Alle minuutissa maaliverkko soi kertaalleen molemmissa päädyissä ja loppuerässäkin vielä neljästi. Savotan jälkeen loppunumeroiksi kirjattiin Tiikeri-voitto 14-6.

Pelissä oli paljon hyvää, mutta loppupeleissä on joukkueena pelaamisen vielä parannuttava. Erityisesti syöttöpeli jätti runsaasti toivomisen varaa. Jatkossa vastustajat rankaisevat heikoista syötöistä armotta.   Grani-pelin yritys yhdistettynä huolelliseen tekemiseen ja oikea-aikaiseen liikkeeseen tarjoaisi mitalipeleissä mahdollisuuden kokeilla, millä tasolla Tiikeri-ryhmä pystyy tällä hetkellä pelaamaan.

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
8 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää