Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapanilan Erä Stars - Tiikerit E2005 Dragons (10 - 2)

Aika: 24.4.2016 16.00
Paikka: Campo Sportcenter, Vantaa
Sarja: Etelä-Suomi, pojat, E2, aluelopputurnaus


Aluelopputurnauksen finaalissa Tiikerit sai vastaansa varsinaisen vuoren kiivettäväksi. Erä oli osoittanut kuluvan kauden tilastoillaan olevansa kivenkova yhdistelmä. Keskinäinen vääntö oli vasta kauden ensimmäinen tosipeli. Muutamassa harjoitusottelussa oli saatu pientä tuntumaa vastustajan osaamiseen.  

Tiikerit lähti rohkeasti haastamaan Erää, mutta tämä osoitti tämän hetkisen tasonsa jo alle aikayksikössä. Ainakin, jos yksikkönä käytetään minuuttia. Peli oli tuskin alkanut, kun Erä pääsi iskemään pallon ensimmäistä kertaa Tiikerien häkkiin, ja alle minuutissa verkko heilui jo toisen kerran. Tapanilan tornado iski vastaan sellaisella vauhdilla, johon Tiikerit eivät olleet kauden aikana aiemmin törmänneet. Ero normaalin sarjapelin ja Erä-koitoksen välillä oli kuin se kuuluisa yön ja päivän ero. Tiikerit oli alusta asti kovassa mankelissa, josta pystyttiin punnertamaan pois vain hetkittäin. Sekä pallo että jalka liikkuivat niin nopeasti, että Tiikerit joutuivat jatkuvalle puolustuskannalle, eikä omia hyökkäyksiä juurikaan päästy rakentamaan.

Vaikka Tiikeri-pakit pystyivätkin osittain blokkaamaan pois Erän hyökkäyksen kiertoja ja vetoja, pystyivät tapanilalaiset lisäämään maalisaldoaan tasaiseen tahtiin. Erä siirtyi jakson kuluessa jo 5-0 –johtoon.  Avausjakson loppua kohti Tiikeritkin alkoi kuitenkin saada lievää otetta omaan tekemiseensä.

Toinen jakso oli selvästi avauserää tasaisempi. Vastustaja iski nopeasti nja vaarallisesti, mutta myös Tiikerit pystyi luomaan tilanteita omassa hyökkäyspäädyssä ja saikin lopulta kuparisensa rikki. Kaukoveto yllätti jakson lopulla Erän veskarin ja sytytti Tiikeri-leirissä pientä toivon kipinää.  Vetopaikkoja tarjoutuikin jakson kuluessa jonkin verran, mutta tällä kertaa vedot painuivat joko niukasti ohi maalin tai päin veskaria. Jaksolla nähtiin kuitenkin vielä toinenkin maali, kun Erä kaunisteli lukemiksi 6-1. Erälle tarjoutui lisäosumiinkin tukku tilaisuuksia, mutta Tiikeri-veräjänvartija piti pintansa aika ajoin hurjaksikin äityneessä tulituksessa.

Kolmas jakso alkoi lähes ensimmäisen toisintona, kun Erä niittasi kolmessa minuutissa kolme maalia. Jakson kuluessa molemmat joukkueet osuivat vielä kerran, ja loppulukemiksi kirjattiin pelin kuvaa varsin hyvin vastanneet 10-2.  

Ottelu Erää vastaan oli varsin hyvä tämän hetken tason mittari. Erän pelinopeus ja taktinen kypsyys oli Tiikereille tällä hetkellä liikaa. Erä pystyi ristiinjuoksuilla ja nopeilla pallonsiirroilla sahaamaan joukkueelle vapaita vetopaikkoja hyville sektoreille ja käytti ne myös tehokkaasti hyväkseen.  Nyt oltiin selkeästi jäljessä sekä fyysisesti että taktisesti, mutta mikä tilanne on taas muutaman vuoden kuluttua – sen aika näyttää.

Joka tapauksessa tässäkään sarjassa hopea ei ole häpeä. Sarjakausi sujui hienosti, ja tästä suunnataan kohti uusia seikkailuja!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
7 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
8 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
9 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
10 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
10 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
10 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Tiainen Mico-Matias
Kenttäpelaaja
6Poutiainen Luukas
Kenttäpelaaja
8Röytiö Topi
Kenttäpelaaja
10Repo Rasmus
Kenttäpelaaja
11Lehto Väinö
Maalivahti
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
15Tammipuro Viljami
Kenttäpelaaja
15Asp Eetu
Kenttäpelaaja
19Nieminen Jere
Kenttäpelaaja
20Kahlos Juho
Kenttäpelaaja
21Halonen Riku
Kenttäpelaaja
22Kahlos Oskari
Kenttäpelaaja
23Vilen Thomas
Kenttäpelaaja
25Ikola Aapo
Kenttäpelaaja
26Kivimäki Aaro
Kenttäpelaaja
29Nieminen Samu
Kenttäpelaaja
33Korhonen Teo
Kenttäpelaaja
37Hokkanen Eino
Kenttäpelaaja
44Lapakko Ilmari
Kenttäpelaaja
47Claren Daniel
Kenttäpelaaja
99Suhonen Aaro
Maalivahti