Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiikerit E2005 Dragons - Tunet Hotshots (3 - 3)

Aika: 21.5.2016 9.05
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HJC E05, kilpasarja


Ottelussa Oslolaista Tunet:a vastaan oli reipas tempo heti alusta lähtien. Tiikerit siirtyi johtoon parin minuutin pelin jälkeen, kun laituri pyöräytti pallon sisään maalin edestä. Peli aaltoili päästä päähän, ja myös norjalaiset pääsivät osoittamaan vaarallisuutensa. Norskien yrittäminen palkittiin, kun veto lirvahti ajassa 3:40 Tiikeri-maalin perukoille. Norjalaisten maalin jälkeen ote oli lievästi Tiikereillä. Vuonomaan pelimiehet tukkivat kentän keskustan melko tehokkaasti ja kun Tiikeri-syötöt eivät oikein löytäneet omia miehiä, ei peliä saatu rakennettua tehokkaasti. Ajassa 5:30 Tiikerit sai vaparin oman kenttäalueen puolivälistä. Puolustajan kaaripallo pääsi yllättämään hölmistyneen Tunnet-vahdin, ja Tiikerit siirtyi jälleen kuskin paikalle.  Johto ei kuitenkaan kestänyt aivan erän loppuun, sillä norjalaiset juonivat erän viimeisellä minuutilla kuudesta metristä lähteneen vaparin Tiikeri-pömpeliin. Vauhdikas erä päättyi siis 2-2.

Pelin tempo ei laskenut toisellakaan jaksolla. Vahtia oli enemmän kuin mihin syöttöpeli pystyi. Pallot karkailivat viimeistään toisen syötön jälkeen norjalaisten jalkoihin. Muutamia kauniita kuvioita kuitenkin nähtiin. Neljän minuutin jälkeen Tiikeri-pakki vei pari vastustajaa turskaburgerille ja syötti napakasti keskelle, josta laituri niittasi Tiikerit 3-2-johtoon. Vantaalaisten paketti repesi kuitenkin vielä kerran, kun kuuden minuutin kohdalla syntyi alun peri melko vaarattomasta tilanteesta melkoinen härdelli omalle maalille. Veskari venyi muutamaan huippupelastukseen, mutta lopulta oslolaishyökkääjä sai vetää pallon sisään auki odottaneeseen reppuun.

Tiikereille tarjoutui pelin loppupuolella vielä kaksi ylivoimamahdollisuutta, mutta ne jäivät tuloksettomiksi, kun syöttöpeli ontui edelleen. Norjalaisilla oli myös omat etsikkoaikansa, ja useampikin veto sujahti vain hiukan Tiikeri-maalin ohi. Lopputuloksena oli lopulta aika oikeudenmukainen tasapeli 3-3.

Kiitosta Tiikeri-joukkue ansaitsee erityisesti tsempistä ja hyvästä jalasta. Jos jalan lisäksi jatkopeleissä saadaan myös pallo kunnolla liikkeelle kaverilta toiselle, niin hyvä turnee tästäkin tulee.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Tiainen Mico-Matias
Kenttäpelaaja
6Poutiainen Luukas
Kenttäpelaaja
8Röytiö Topi
Kenttäpelaaja
11Lehto Väinö
Maalivahti
13Mäkinen Lauri
Kenttäpelaaja
15Tammipuro Viljami
Kenttäpelaaja
19Nieminen Jere
Kenttäpelaaja
21Halonen Riku
Kenttäpelaaja
26Kivimäki Aaro
Kenttäpelaaja
29Nieminen Samu
Kenttäpelaaja
33Korhonen Teo
Kenttäpelaaja
37Hokkanen Eino
Kenttäpelaaja
47Claren Daniel
Kenttäpelaaja
99Suhonen Aaro
Maalivahti