Tiikerit E2005 Dragons - PSS, Keltainen (4 - 9)

Aika: 21.5.2016 11.05
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HJC E05, kilpasarja

PSS-peli alkoi huomattavasti rauhallisemmalla tempolla kuin edeltävä vääntö norjalaisia vastaan. Peliä oli aikaa rakentaa, ja niinpä syötötkin löysivät kohtuullisen hyvin kaverin lavan. Kolmessa minuutissa Tiikerit rouhi maalin edestä pari maalia ja otti niillä 2-0 –johdon. Myös porvoolaisilla oli paikkansa, mutta yritykset tyrehtyivät viimeistään varmasti pelanneeseen Tiikeri-veskariin. Kahdeksan minuutin kohdalla Tiikerit lisäsi kaulaa jo 3-0:aan. Pallo passattiin maalin sivulta takaviistoon sentterille maalin kulmalle. Napakka nosto heilutti maaliverkkoa takayläkulmassa. Ajassa 12:45 Tiikereille tuomittiin viiden minuutin jäähy, kun lämärin jälkeinen mailan saatto osui PSS-peluriin. Vantaalasissikermä kesti kuitenkin jakson lopun hyvin, eikä takaiskumaaleja päästetty syntymään.

Toisen erän alkuun PSS pääsi jatkamaan ylivoimapeliään. Jaksoa ehti kulua vain parikymmentä sekuntia, kun yv tuotti tulosta. Maalin jälkeen peli virtasi jakson alkupuolen päädystä toiseen ja molemmat olisivat voineet lisätä maalisaldoaan. Erän viidennellä minuutilla Tiikeri-sentteri unohtui maalin kulmalle vapaasi ja hallittu nosto etuyläkulmaan lisäsi Tiikereiden johdon jälleen kolmeen maaliin.

Tämän jälkeen tapahtui jotain. Ja se kaikki tapahtui Tiikeri-päädyssä. Ajassa 6:22 PSS-laituri purjehti oikeaa laitaa ja iski rystyllä sisään. Lisää tuli heti seuraavasta hyökkäyksestä, eikä kauaa tarvinnut odotella seuraavaakaan. Lopulta PSS tyrmäsi Tiikerit yhdeksällä toisen jakson osumalla, joista kahdeksan viimeistä syntyi reippaassa kahdeksassa minuutissa. Eipä ole tätäkään ennen koettu, mutta sellaista peli joskus on. PSS sai lisää ja lisää virtaa osumistaan, kun taas Tiikerit alkoi puskea hyökkäyksiään päin PSS-pelureita. Ensimmäisen jakson syöttöpeli loppui käytännössä toisen jakson viidennen minuutin jälkeen, eikä palloa kyetty enää pelaamaan kunnollisille maalintekopaikoille.

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 400:00VastustajaEi syöttäjää