SSV Black - Tiikerit E2005 Dragons (3 - 3)

Aika: 21.5.2016 13.55
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HJC E05, kilpasarja

Avauserä oli varsin tasainen. Todella vaaralliset maalipaikat olivat kortilla. Peli saatiin avattua puolustuksesta suhteellisen hyvin, mutta hyökkäyskolmanneksella kuviot hyytyivät. Suuri osa hyökkäyksistä pyrittiin rakentamaan nostamalla pallo pitkänä keskialueen yli ja toivomalla, että oma hyökkääjä pääsisi pelivälineeseen kiinni. Peli puuroutui kuitenkin säännöllisesti keskikaistalle, eikä SSV-puolustuksella ollut juurikaan vaikeuksia pitää tilannetta hallussaan. Aivan jakson lopulla Tiikereille puhallettiin jäähy, kun SSV-peluri kompastui jalkoihinsa.

Heti toisen jakson alussa SSV hyödynsi ylivoimansa ja rikkoi pelissä kuparisensa. Nelisen minuuttia myöhemmin SSV iski jälleen: Joukkue rynnisti vasemmalta nopeaan vastahyökkäykseen, syöttö keskelle ja siitä maalin edestä ykkösellä sisään. Tiikerien kuitti tuli heti aloituksesta. Nopea kääntörannari upposi sisään, ja heti seuraavasta aloituksesta iskettiin tasoitus. Maali syntyi hiukan onnekkaasti, kun laiturin veto kimmahti ketjukaverin olkapäästä sisään.

SSV meni jälleen johtoon, kun pelin toista jaksoa oli pelattu 10:33. Tiikereiden karvatessa kovasti av-pelissä, vuosaarelaisten hyökkääjä unohtui puolustuksen selän taakse, ja hän sijoitti pelivälineen varmasti Tiikerien verkkoon. Tiikeri-joukkue jaksoi kuitenkin vääntää aivan loppuun asti, ja kiitokseksi yrityksestä kaksi sekuntia ennen peliajan päättymistä vihelletty vaparikuvio tasoitti ottelun loppuluvuiksi 3-3.

SSV:llä oli ottelussa enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja, joten tasapeliin on oltava tyytyväisiä.