Tiikerit E2005 Dragons - KooVee, Mustat (1 - 3)

Aika: 21.5.2016 17.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: HJC E05, kilpasarja

Tiikerit hallitsi ottelun alkua KooVee:ta vastaan ja joukkue saikin luotua muutamia puolittaisia paikkoja tamperelaisten maalille. Parin minuutin kohdalla KooVee iski kuitenkin vaarallisesti vastaan, ja kun Tiikeri-pakki unohti oman miehensä maalin eteen vapaaksi, heilahti verkko ensimmäisen kerran Tiikerin-veskarin takana.  Vain minuuttia myöhemmin toistu sama juttu: KooVee:n laituri pääsi antamaan passin vasemmalta maalin eteen, ja Tiikeri-puolustus oli jälleen myöhässä tilanteesta. Manselaiset jatkoivat Tiikereiden tylyttämistä taas muutaman minuutin päästä. Alle seitsemässä minuutissa joukkue oli ottanut jo tukevan 3-0 –johdon. Onneksi Tiikeritkin pääsi peliin pian mukaan avaamalla maalitilinsä pian KooVee:n kolmannen maalin jälkeen. Avauserä meni tamperelaisille ansaitusti 3-1 –lukemin. Tiikereiden todelliset maalipaikat olivat varsin vähissä.

Toinen jakso oli maaliton. Tiikerit sai viiden minuutin pelin jälkeen rankkarin, joka ei kuitenkaan johtanut tulokseen. Joukkueella oli jaksolla muutama kohtuullinen painostusjakso, mutta kokonaisuutena KooVee oli se joukkue, joka kykeni rakentamaan peliä Tiikeri-ryhmän tyytyessä roiskimaan "toivotaantoivotaan"-henkisiä pystypalloja KooVee-puolustuksen keskelle. Koko kauden ajan ihasteltuja nousuja laidoista tai sentterin ja laiturin yhteispelaamista ei juurikaan näkynyt. Joukkueena pelaamisen perusteiden kanssa on vielä/ taas aika lailla tekemistä.

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää