M-Team 05 - Tiikerit 2005-2006 punainen (0 - 6)

Aika: 9.9.2017 11.30
Paikka: Otahalli, Espoo
Sarja: Tribal Cup Kilpa:

Peli alkaa vauhdikkaasti ja Tiikerit iski avausmaalin ajassa 1:53. Tasainen vääntö päästä päähän jatkuu ja Tiikerit pääsevät iskemään toisen maalinsa ajassa 5:34. M-Team saa maalipaikkoja, mutta Tiikerit pitävät pelin hallussa. Kolme minuuttia myöhemmin Tiikerit iskevät kolmannen maalinsa. M-Team jaksaa yrittää sinnikkäästi, mutta Tiikeri-pakit pelaavat paikkansa tarkasti. Erän viimeisellä minuutilla Tiikerit iskevät vielä yhden maalin ja 1.erä päättyy Tiikereille lukemiin 0-4.
Toiseen erään lähdetään Tiikereiden vahvassa johdossa. Tiikerit pitävät erän alun jatkuvaa painetta yllä. Vastustajan kavennusyritykset katkotaan ja Tiikeri-veskari torjuu maalille tulevat vedot. Tiikereiden peli pyörii, mutta syötöt eivät osu ihan kohdilleen. Toista erää on pelattu 10:38, kun Tiikerit iskevät jo viidennen maalinsa. Aikaa ehtii kulua kolmisen minuuttia ja Tiikerit saavat vielä yhden osuman. 2. erä päättyy ja loppulukemat Tiikereille 0-6. Hieno nollapeli Tiikereille ja tästä on hyvä jatkaa turnausta eteenpäin.

0 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 600:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää