EräViikingit Blue - Tiikerit 2005-2006 punainen (5 - 0)

Aika: 9.9.2017 15.15
Paikka: Otahalli, Espoo
Sarja: Tribal Cup Kilpa:

Ensimmäinen erä alkaa heti vauhdikkaalla pelillä päästä päähän. Pelin ensimmäiset 5 minuuttia molemmat joukkueet saavat hyviä paikkoja, mutta osumia ei tule. EräViikingit saavat monta hyvää mallipaikkaa, mutta Tiikeri-pelurit hoitavat tilanteen ja veskari ottaa kiinni monta tärkeää torjuntaa. 1.erä päättyy tilanteeseen 0-0.
Tiikerit saavat 2. erän alkuun pari hyvää maalipaikkaa, mutta pallo ei uppoa vastustajan verkkoon. Reilun minuutin päästä EräViikingit iski pallon ensimmäistä kertaa Tiikereiden verkkoon ja pari minuuttia myöhemmin EräViikingit saavat toisen maalinsa. Tiikerit saavat pari hyvää maalipaikkaa, mutta EräViikinkien nopeasta vastahyökkäyksestä tilanne siirtyy 3-0 – lukemiin ajassa 5:30. Tiikeri-veskarille hyviä torjuntoja, mutta EräViikingit jatkavat painostusta ja iskevät neljännen maalin ajassa 13:14. Minuutin päästä EräViikingit pääsevät vielä yllättämään Tiikerit ja peli päättyy loppulukemiin EräViikingeille 5-0.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää