Westend Indians 05 - Tiikerit 2005-2006 punainen (0 - 5)

Aika: 9.9.2017 17.30
Paikka: Otahalli, Espoo
Sarja: Tribal Cup Kilpa:

Tiikerit aloittavat pelin vahvasti. Erän alkuun on monta hyvää maalipaikkaa ja Tiikerit iskevät avausmaalin ajassa 5:02. Tiikerit pitävät painetta yllä ja ajassa 13:13 Tiikerit iskevät toisen maalinsa. 1. erä päättyy Tiikereille lukemiin 0-2.
2. erän alkuun Tiikerit saavat pari hyvää maalipaikkaa, mutta osumia ei tule. Tiikeri-veskarille tärkeä torjunta ja ajassa 5:12 Tiikerit iskevät kolmannen maalinsa vastustajan verkkoon. Tiikerit jatkavat painostusta ja vastustajan rikkeestä Tiikereiden rankkarimaali vie pelin lukemiin 0-4. Peli jatkuu tasaisena ja vastustajan kaikki yritykset torjutaan. Erän lopussa Tiikerit pääsevät vielä iskemään viidennen maalin vastustajan verkkoon. Peli päättyy loppulukemiin 0-5 Tiikereille.

0 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää