Eräviikingit Blue - Tiikerit 2005-2006 punainen (13 - 3)

Aika: 10.9.2017 12.00
Paikka: Otahalli, Espoo
Sarja: Tribal Cup Kilpa:

EräViikingit aloittavat vahvasti ja siirtyvät heti alkuun 1-0 –johtoon ajassa 0:43. Tiikerit eivät pääse kiinni peliin ja EräViikingit iskevät pian toisen maalinsa. Tiikerit alivoimalle, jonka pelaavat erittäin tarkasti aikaa kuluttaen eikä vastustaja pääse pyörittämään ylivoimaa. Peli tasaantuu ja Tiikerit kaventavat ajassa 9:34 maalin päähän. Vastustaja jatkaa painostusta ja Tiikeri-pakit tekevät kovaa työtä blokatakseen vetoja. Vahvasta puolustuskannasta huolimatta vastahyökkäyksiin päästään, mutta osumia ei tule. EräViikingit siirtyvät ajassa 15:27 3-1 – johtoon. Kolme minuuttia myöhemmin vastustaja iskee taas ja tekee minuutissa kaksi maalia. 1. erä päättyy vastustajalle lukemiin 5-1.

Tiikerit tulevat toiseen erään vahvasti ja työ tuottaa tulosta, kun ajassa 1:03 Tiikeri-laituri iskee ja kaventaa lukemiksi 5-2. Seuraavat viitisen minuuttia ovat maalittomia ja Tiikerit pyrkivät jatkuvasti luomaan paikkoja vastustajan vahvasta otteesta huolimatta. EräViikingit jatkaa painostusta ja ajassa 5:56 siirtyvät 6-2 –johtoon ja kahden minuutin sisään iskevät vielä kaksi maalia lisää. Tiikerit ottaa aikalisän ajassa 10:30, kun lukemat ovat 8-2. Aikalisän jälkeen Tiikerit näyttävät tekevän kaikkensa peittääkseen vastustajan vedot ja pääsemään nopeisiin vastahyökkäyksiin. Ajassa 12:10 Tiikerit kaventavat tilanteen hienosti lukemiin 8-3. Vastustaja iskee pian takaisin ja iskee lukemaksi 9-3. Tiikerit yrittävät kavennusta ottamalla maalivahdin pois ja saavat hyvän pyörityksen aikaiseksi, mutta osumia ei tule. Pian vastustaja pistää vedon tyhjään maaliin ja ajassa 18:17 lukemat vastustajalle 10-3. Erän lopuksi vastustaja iskee vielä kolme maalia lisää ja pelin loppulukemat EräViikingeille 13-3.

Kaiken kaikkiaan hieno turnaus Tiikereiltä. Syöttöpeliä toivoisi näkevän enemmän, mutta Tiikereiden peli-intoa ja sinnikkyyttä on ilo seurata. Ollaan sitten voitolla tai tappiolla, niin kuitenkin yritetään pelin loppuun asti eikä luovuteta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavia haasteita!