LFT 04 - Tiikerit 2005-2006 punainen (4 - 8)

Aika: 23.9.2017
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Tupla Cup (04 kilpa)

Tiikerit aloittavat pelin parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun avausmaali isketään jo ajassa 0:23. Minuutin päästä Tiikerit siirtyvät 0-2- johtoon. Ajassa 3:03 vastustaja pääsee kaventamaan tilanteen 1-2-lukemiin. Tiikerit luovat jatkuvasti paikkoja ja kolmen minuutin päästä Tiikerit saavat kolmannen maalinsa. Vastustaja pääsee nopeasta pallon riistosta hyökkäykseen, mutta ei onnistu. Ajassa 7:32 vastustaja pääsee kaventamaan tilanteen 2-3- lukemiin. Tiikerit jatkavat vauhdin pitämistä yllä ja minuutin päästä lisäävät johtoaan maalin edestä lukemiin 2-4. Ajassa 10:04 vastustaja kaventaa nopealla hyökkäyksellä lukemiin 3-4. Erän lopussa Tiikereillä hyviä maalipaikkoja, mutta osumia ei tule. Erä päättyy Tiikereille lukemiin 3-4.

LFT tulee toiseen erään vahvasti ja tasoittaa heti ensimmäisellä minuutilla tilanteeksi 4-4. Molemmille joukkueille hyviä paikkoja, mutta ei osumia. Toista erää on kulunut 6 minuuttia, kun syötöt osuvat kohdilleen ja Tiikerit siirtyvät 4-5- johtoon. Ajassa 8:23 Tiikerit lisäävät johtoaan lukemiin 4-6 ja alle minuutin päästä Tiikeri-pakki avaa pelin hyökkäykselle, josta peli siirtyy 4-7- lukemiin. Parin minuutin päästä Tiikerit iskevät tilanteen 4-8- lukemiin nopealla hyökkäyksellä. Erän loppupuolella molemmat joukkueet saavat jäähyn, mutta lukemat pysyvät ennallaan. Peli päättyy loppulukemiin 4-8 Tiikereille.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää