EräViikingit Itä - P15-P16 punainen (2006-2007) (6 - 6)

Aika: 9.12.2017 19.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: SSBL 05-pojat kilpasarja, 2.lohko

1. Erä
Tiikerit aloittaa heti erän alkuun ajassa 1:26 maalilla ja tilanne 0-1. EräViikingit tulee lähes heti tasoihin ajassa 1:45. Ajassa 2:57 Tiikerit johtoon 1-2. Ajassa 9:21 vastustajalle jäähy. Tiikerit siirtyy 1-3-johtoon ajassa 10:02 ylivoimalla. Nopeita syöttöjä ja pallo pysyy liikkeessä. Ensimmäinen erä päättyy 1-3 Tiikereille.

2. Erä
1:36 Tiikerit pakin vedosta 1-4 -johtoon. Ajassa 2:06 johto kasvaa lukemiin 1-5. Reilu minuutti ehtii kulua ja 3:30 EräViikingit vauhdilla kavennus lukemiin 2-5. Ajassa 3:39 vastustaja kaventaa ja lukemat 3-5. Vastustaja pitää jatkuvassa liikkeessä. Ajassa 12:21 vastustaja tulee maalin taakse ja toinen erä päättyy lukemiin 4-5.

3. Erä
1:04 EräViikingit tasoittaa 5-5. Ajassa 2:18 Tiikerit siirtyvät 5-6-johtoon. Todella vauhdikasta ja hyvää pallon siirtoa Tiikereiltä. Ajassa 10:10 Tiikereille jäähy ja 11:35 vastustaja tasoittaa ylivoimalla 6-6. Tiukka peli päättyi ja loppulukemat 6-6.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
6 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää