Viikkokatsaus: Edustusjoukkueelle 3 pistettä Oulusta - B pojat jatkaa SM-sarjan kakkospaikalla. Urheilutalolla neljän Tiikeripelin viikonloppu!

08.01.2019

Miesten edustusjoukkue aloitti kevätkauden vieraspeleillä pohjoisessa. Kahden tasaisen pelin saldo oli 10-7 voitto Merikoski SBT:stä ja niukka 6-5 tappio LNM:lle. Kempeleellä nähtiin lauantaina erittäin tasainen ottelu joka ratkesi ottelun loppuhetkillä tuomittuihin kahteen Tiikerijäähyyn. Kotijoukkue käytti ylivoimat tehokkaasti iskemällä kaksi maalia ja nousemalla maalin takaa ohi. Tappiosta sisuuntuneena Merikoskea vastaan tuli hyvin latautunut nälkäinen Tiikerijoukkue. Kahden tasaisen erän jälkeen päätöserässä alkoi tapahtua. Isännät karkasivat heti erän alkuun 7-4 johtoon. Tiikerit ei tästä lamaantunut vaan aloitti hurjan loppukirin iskemällä kuusi seuraavaa osumaa 14 minuuttiin. Vieraskiertueella nähtiin mukavasti onnistumisia useilta pelaajilta. Viikonlopun tehomiehet olivat Kevin Starck 4+1, Timo Hinttaniemi 3+2 ja Tomi Palin 3+2.

Maalikooste LNM - Tiikerit

Maalikooste Merikoski SBT - Tiikerit

B pojat aloittivat kevätkauden sarjapelit Eerikkilässä voitolla ja tappiolla. Ensimmäisessä pelissä Classicia vastaan Tiikerit oli kuskin paikalla läpi ottelun voittaen 6-3. Toisessa pelissä TPS oli parempi numeroin 11-3. Tasaisen avauserän jälkeen turkulaiset iskivät toiseen erään 6-0 ja peli oli selvä. Tiikerit on SM-sarjan kärkijoukossa hyvin mukana sijalla kaksi.Tiikerit C1 joukkueen kolmen ottelun voittoputki katkesi Tapiolassa missä Indians oli parempi lukemin 13-5.

Alkava viikko tarjoaa runsaasti Tiikeripelejä kotimaisemissa Tikkurilan Urheilutalolla ja Tiger Sport Areenalla. Tiikerit B on ensimmäisenä tulessa heti keskiviikkona. Tiikeripojat matkaavat Mosahalliin EräViikinkien vieraaksi, ottelu alkaa klo 18.30. Tiikerit C1 poikien sarjapelit jatkuvat Eerikkilässä missä vastaan tulee SPV/NJ perjantaina ja Oilers lauantaina.

Urheilutalolla on luvassa vilkas neljän Tiikeripelin viikonloppu. Perjantaina A pojat kohtaa Kooveen klo 18.30. B pojat saa lauantaipäivän ensimmäisessä pelissä vastaan Oilersin klo 13.00. Päivän toisessa ottelussa miesten edustusjoukkue kohtaa vahvan syyskauden pelanneen sarjakolmosen Rangersin. Lauantai-illan jännitysottelu vihelletään käyntiin klo 17.00. Ennen ottelua Tiikerien Joakim Lund palkitaan joulukuun Divaripelaajana, lue lisää valinnasta tästä. Sunnuntaina edustusjoukkueen vieraaksi saapuu ÅIF klo 18.00. Sipoolaiset ovat sarjassa sijalla kahdeksan kaksi sijaa ja kaksi pistettä Tiikereitä ylempänä.

Alueelliset sarjat pyörähtävät kevään osalta käyntiin viikonloppuna. Tiger Sport Areenalla lauantaipäivän aloittaa 07 synt. Tiikerit E1 Musta joka kohtaa Oilers Sharksin klo 10.00 ja Blackbirds Sinisen klo 13.00. Päivä jatkuu välisarjan otteluilla missä Tiikerit E1 Sininen kohtaa Rangers Karhut klo 15.00 ja ÅIF Bluen klo 18.00. Sunnuntaina 08 synt. Tiikerit E2 Blue kohtaa SB Vantaa Blackin klo 10.00 ja Blackbirds Mustan klo 12.00.

Alkavalla viikolla käynnistyy myös Tiikerien salibandykerhot. Tiikerien kattavaan tarjontaan voi käydä tutustumassa ja ilmoittautumassa täältä.

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17