Tiikerit saalisti tärkeät avauspisteet Tampereelta

07.10.2012

Naiset saalistivat tärkeät kauden avauspisteet Tampereella Kooveeta vastaan. Ottelun voittomaali iskettiin päätöerässä rankkarista.

Koovee-Tiikerit 2-3 (0-2, 1-0, 1-1)

Avauserä oli tarkkaa pelaamista ja Tiikereiden hienoista hallintaa. Tiikerit oli maalipaikoissa terävämpiä ja  Ella Sundströmin ja Elina Enlundin maaleilla erätauolle poistuttiin 2-0 johdossa.

Toisen erään tuli vauhtia lisää mutta pallokontrollli oi ajoittain kadoksissa kummallakin joukkueella. Erän ainokaisen iski kotijoukkueen Annastiina Intala

Päätöserä oli selkeää Tiikereiden hallintaa ja vaarallisimmat tilanteet nähtiin Kooveen kentäpuoliskolla. Pelin hallinnasta huolimatta erän avausmaali merkattiin kotijoukkueelle Veera Kaupin tasoittaessa ajassa 46.09. Ottelun voittomaali oli kaunista katseltavaa Elina Enlundin iskiessä rankkarista ottelun toisen maalin.  Laura Stillin läpiheitosta ja Koovee-pelaajan korkeasta mailasta seuranneesta rankkarista Elina hassutti Koovee-vahdin rystypuolen kautta kämmenelle ja siitä pallo tyhjiin.

Päävalmentaja Jukka Kouvalainen oli tyytyväinen pisteisiin.

-Hienoa kun saatiin pistetili avattua tässä kohtaa. Lähtökohdat otteluun oli vaikeat kahden tiukan tappion sekä poissaolojen ja toipilaiden johdosta. Jouduimme menemään kaksi erää kahdella kentällisellä. Päätöserään otetiin kolmas hyökkäyskenttä mukaan mikä toi lisävirtaa ja vaarapaikkoja vastustajan maalille. Laatupaikkoja luotiin jälleen kiitettävästi useampaankin maaliin. Nyt toivotaan etta saadaan ehjä hyvä harjoitusviikko jotta ollaan valmiita perjantain Classic kotipeliin.

Ottelun tilastot

Kooveen otteluraporttiin

Tiikerien seuraava peli on pe 12.10 kotona Classicia vastaan. Ottelu käynnistyy Urheilutalolla klo 19.30.

Tervetuloa paikalle kannustamaan Tiikereitä!

Valokuva: Kari Systä

10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona