Tärkeät pisteet SPV:ltä

20.10.2012

Naiset saalistivat tärkeän ja ansaitun 4-3 voiton SPV:stä tänään kotikentällä Tikkurilan Urheilutalolla. Selkeästä Tiikerihallinnasta huolimatta ottelusta tuli tiukka ja voittomaali iskettiin vasta päätöserän lopussa.

Tiikerit-SPV 4-3 (1-2, 1-0, 2-1)

SPV tuli otteluun odotetulla taktiikalla. Oma pää tilkitään tehokkaasti ja vastaiskuihin panostetaan kun paikka tulee. Avauserä kulki vieraiden toiveiden mukaan. Tiikerien Päivi Europaeuksen avausmaalin jälkeen  seinäjokelaiset pääsivät peliin mukaan ja Maarit Antilan ja Marika Kääriäisen maaleilla erätauolle poistuttiin 1-2 tappionumeroissa.

Toisessa erässä Tiikereille tarjottiin ylivoimaa ja tehokkaan kierrätyksen päätteeksi Laura Manninen latasi Elina Enlundin passista taululle 2-2.

Päätöserässä Tiikerit jaksoivat uurastaa ja tehdä töitä mikä lopulta palkittiin. Ajassa 51.04 kotijoukkueen Eija Pasanen hyödynsi vastustajan huolimattoman karvauksen iskemällä tehokkaan vastahyökkäyksen päätteeksi alivoimamalla 3-2 numerot. SPV ei takaiskusta lannistunut ja heti seuraavassa vaihdossa tuli katkera kuitti Jonna Niemisen iskiessä tasoituksen ajassa 51.26. Tiikerien työnteko ja loppuun asti taistelu sai ansaitun päätöksen Silja Eskelisen ampuessa tehokkaan kierron päätteeksi päätösnumerot 4-3 pelikellon näyttäessä 57.44.

Tiikerivalmentaja Jukka Kouvalainen oli tyytyväinen pisteisiin.

- Voitto ja kaksi pistettä tyydyttää. Työnteko maistui tänään pelaajille ja palkinto saatiinkin lopussa. Paikkoja oli kyllä tänäänkin enenpään maalimäärään.

Ottelun tilastot

Tiikerien seuraava ottelu on viikon päästä vieraissa Happeeta vastaan. Seuraava kotiottelu on 10.11 NST:tä vastaan.

Iiro Karesniemen ottelukuvat

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona