Tehottomuus vaivasi Jyväskylässä

27.10.2012

Tiikerien alkukauden otteluissa vaivannut tehottomuus ja tuhlailu maalipaikoissa jatkui Jyväskylässä tänään.

Happee-Tiikerit 4-2 (0-0, 1-2, 3-0)

Ottelun avauserä oli Tiikereiden hallintaa mutta tehottomuus ja Happeen maalissa hyvän ottelun pelannut Minna Paasu piti Tiikerit nollilla.

Toinen erä alkoi Tiikereiltä vahvasti Ella Sundströmin iskiessä Elina Enlundin syötöstä vanhaikaisella pallon häkkiin ajassa 21.31. Sama parivaljakko oli asialla uudestaan ajassa 33.18 Elinan viimeistellessä Ellan passista lukemiksi 2-0. Happee tuli peliin mukaan heti seuraavassa vaihdossa ottelun parhaana palkitun Aino-Maija Laaksosen iskettyä läpiajon päätteeksi pallon yläkulmaan taukonumeroiksi 1-2.

Päätöserässa tahti jatkui samana. Tiikerit loi maalipaikkoja mutta tehottomuuss vaivasi tärkeillä hetkillä kun taas kotijoukkue käytti omat paikkansa tehokkaasti. Aino-Maija Laaksonen toi kotijoukkueen tasoihin vaparikuviosta ajassa 51.31. Kotijoukkueen 3-2 voittomaalin iski Tiikerien ylipitkän vaihdon päätteeksi Iina Autio ajassa 54.32. Päätösnumerot 4-2 ampui tyhjään Tiikerimaaliin Krista Suvanto ajassa 59.44.

Ottelun tilastot

Sarjapelit hiljentyvät kahdeksi viikoksi Euro Floorball -Tourin vuoksi. Seuraava ottelu on kotona NST:a vastaan la 10.11 klo 15.00.

10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona