NST rankaisi erikoistilanteista

12.11.2012

Tiikerien pelit jatkuivat parin viikon maaottelutauon jälkeen kotiottelulla NST:aa vastaan. Vahvassa vireessä pelaava lappeenrantalaisjoukkue hyödynsi tehokkaasti erikoistilanteet ja voitti ottelun 6-2. Liigan paras ylivoimajoukkue iski kolme ensimmäistä maalia ylivoimalla ja viimeisen tyhjiin.

Tiikerit-NST 2-6 (1-2, 0-0, 1-4)

Tiikerit tuli otteluun vahvasti ja Elina Enlundin ylivoimamaalilla kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ajassa 07.21. NST:n tehokas ylivoima pääsi yrittämään avauserässä kahdesti ja kummallakin kerralla Tiikeripäädyssä soi maalintekijöinä Marianne Hannonen ja Anni Töllikkö. Toinen erä oli maaliton.

Päätöserä alkoi murheellisesti Noona Björkmanin joutuessa jäähylle korkeasta mailasta. NST:n vahva ylivoimapeli tuotti tulosta jo kolmannen kerran Elina Sinisalon viimeistellessä 3-1 ajassa 43.10. Tiikerit haki päätöserässä vimmatusti kavennusmaalia mutta Anni-Maija Seppänen NST-maalissa piti pintansa Tiikerien myllytyksessä. Ottelun sankariksi nousi lopulta lappeenrantalaisten alkukauden tehopelaaja Marianne Hannonen iskemällä vastaiskuista kaksi maalia ajassa 47.32 ja 49.17.

Laura Manninen nostatti vielä kotijoukkueen toiveita 2-5 kavennusmaalilla ajassa 55.05. Erän loppuun haettiin onnistumisia vielä kuudella kenttäpelaajalla mutta hyvästä paineesta huolimatta onnistumisia ei nähty ja Mari Utin maalilla pisteet matkasivat lappeenrantaan numeroin 6-2.

Ottelun tilastot

Tiikerien pelit jatkuvat viikon päästä Suomen cupin puolivälieräottelulla Classicia vastaan. Ottelu alkaa Campo Centerissä la 17.11 klo 17.00. Tervetuloa kannustamaan!

NST otteluraporttiin

Iiro Karesniemen ottelukuvat

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona