Tarkalla huolellisella pelillä kaksi pistettä

27.01.2013

Tiikerit palasivat voittojen tielle hienolla tavalla Seinäjoella. Oman pään pelaamiseen panostanut Tiikerit voitti tarkan ja huolellisen peliesityksen jälkeen SPV:n numeroin 3-1.

SPV-Tiikerit 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)

Avauserän ainoa osuma merkattiin Tiikereille Eija Pasasen iskettyä pallon maaliin Siru Karjalaisen tarjoilusta ajassa 07.17.Toisessa erässä kummatkin onnistuivat kertaalleen. Seinäjokelaiset tulivat tasoihin Marika Kääriäisen ampuessa ylivoimalla pallon Tiikerivahti Arla Salon selän taakse ajassa 28.47. Tiikerien kuitti tuli nopeasti Isa Björkelin iskiessä maalin kulmalta taukonumeroiksi 2-1 ajassa 31.00.

Päätöserässä nähtiin ottelun ratkaisu Siru Karjalaisen iskettyä näyttävästi Eija Pasasen syötön maaliin ajassa 42.48. Erän lopussa Tiikerit pistettiin vielä koville tuomareiden tuomitessa vierasjoukkueelle kolme jäähyä. Vahvasti ja huolellisesti pelanneet Tiikerit kestivät alivoiman upeasti ja näin tärkeät sarjapisteet matkasivat Tikkurilaan numeroin 3-1.

Päävalmentaja Jukka Kouvalainen oli tyytyväinen esitykseen.

- Lähdettiin otteluun oman pään huolellisen tekemisen kautta ja siinä onnistuttiin hienosti. Pelaajat tekivät nöyrästi töitä ja vastustaja saatiin pidettyä kunnon maalipaikoilta poissa. Yhtään maalia ei päästetty tasakentällisin.

Ottelun tilastot

Tiikerien pelit jatkuvat kahden viikon päästä tuplakotipeleillä kun la 9.2 Urheilutalolle saapuu vieraaksi Happee ja su 10.2 Erä. Kummatkin ottelut käynnistyvät klo 15.00. Tervetuloa kannustamaan!

Valokuva: Iiro Karesniemi

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona