Puolivälierät pelattu

30.03.2009

C93 Blue aloitti viikonloppuna playoff-pelinsä kotiedun turvin Tiikeri Areenalla. Vastaan asettui karsintojen kautta tiensä jatkopeleihin taistellut LoSB Lohjalta.

Lauantain kotiottelu oli joukkueelle ensimmäinen "täysi" peli sillä alkusarjoista poiketen playoff-pelit pelataan systeemillä 3x20min. tehokasta peliaikaa.

Lauantain avauspelin tuloksellisesti hyvän avauserän jälkeen toisessa erässä Lohjalaiset pääsivät rytmiin mukaan Bluen keskittyessä seuraamaan ottelua jäähypenkiltä. Kolmannen erän alussa vieraat kirivät jo liki tasoihin jolloin Blue sai taas juonen päästä kiinni tehden tarvittavat osumat. Ottelun lopussa LoSB rankaisi tosin vielä kertaalleen Bluen pelaajan seuratessa tilannetta jäähypenkiltä. Lopputulos 9-5 Bluelle.

Sunnuntaina oli vuorossa tutustuminen Lohjalaisten uuteen kotikenttään Tennarin palloiluhallissa. Halli osoittautui todella hyväksi ja yleisöäkin oli mukavasti paikalla.

Ottelu lähti käyntiin numerollisesti saman kaavan mukaan kuin edellispäivänäkin Bluen tehdessä 4 maalia kahteentoista minuuttiin jolloin kotijoukkueen valmennus katsoi olevan aikalisän paikka. Blue sai pelitemmon säilymään 56:lle minuutille saakka jolloin vieraitten harhasyötön turvin kotijoukkue pääsi maalin myötä huudattamaan yleisöään. Blue nukahti vielä toistamiseenkin mutta ehti kuittaamaan kertaalleen ennen loppusummerin vihellystä. Numerot 2-11 Bluelle.

Ensi lauantaina Blue jatkaa pelejään Tikkurilan Urheilutalolla jossa pelataan 1. välieräottelu. Tervetuloa paikalle kannustamaan Tiikerit voittoon! Showtime klo 12:30.

08.05.2024Pelaajahaku kauden 2024-2025 joukkueisiin käynnissä!
26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!