Blue nukkui pronssin ohi

12.04.2009

C93 SM-sarja taputeltiin Bluen osalta päätökseen sunnuntaina Tiikeri Areenalla. Kauden aikana Blue Tour oli käynyt kääntymässä valtakunnan eri kolkissa kuten mm. Savonlinnassa, Joensuussa, Oulussa,Tampereella ja Lahdessa. Tiikeri Areenan katsomon täyttäneen pronssi-otteluun Bluen vastustajaksi päätyi hallitseva mestari Classic.

Kuten Aurinkokuninkaan kertoma totuus sanoo niin 90 prosentin keskittyminen tuo 50 prosentin tuloksen.Sunnuntaina Bluen fokus ei ollut edes lähellä tuota 90%:ia. Liekö syynä pettymys välierissä tippumisessa vai missä, mutta fakta on, että tämä peli hävittiin jo ennen ottelua.

Ottelun kolmas vaihto parin pelatun minuutin kohdalla näytti mitä tuleman piti.Classicin hienoa vaparikuviota kotijoukkueen pelaajat seurasivat katseella.Tasoihin noustiin ottelun kuudennella minuutilla, mutta siihen se sitten jäikin. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin maalin tappioasemassa.

Toisessa erä vieras karkasi hetkessä neljän maalin johtoon puolustavan Bluen järjestäessä avoimet ovet.Maalit olivat toki kauniita, mutta kyllä luvattoman tahdottomasti kotijoukkue puolusti. Blue pääsi kahden tehdyn maalin turvin peliin mukaan kavennettuaan toisen erän puolivälin tietämillä tilanteeksi 3-5. Tämänkin jälkeen tilanteita kavennukseen oli,mutta tänään ei onnistuttu ja ote pelistä katosi toisen erän lopussa vieraitten kahteen  maaliin.

Kolmas erä olikin muodollisuus tai siitä tuli muodollisuus. Erän alun 4-7 kavennusmaalin jälkeen ilmassa oli vielä pientä toivoa, mutta Classicin pikainen kuitaus varsin helpolla tavalla lopetti pyristelyn.

Loppu peli pelattiin sitten upporikasta ja rutiköyhää huonolla tuloksella.

Classicille ansaittu pronssi, Tiikerit C93 Blue onnittelee.