5 peliä - 10 pistettä

30.11.2015

Tiikerit vahvistivat runkosarjan kolmatta sijaa ottamalla jo viidennen perättäisen voiton SM-sarjassa.

Ennen peliä paljon painotetuissa asioissa onnistuttiin vaihtelevasti. Tiedettiin että Illan vastus FoSu tulee kovaa erän alkuun ja siihen pitää pystyä vastaamaan. No kolme minuuttia pelattu ja taululla 0-2. Hiljalleen kotijoukkue pääsi mukaan peliin ja omalle tasolleen. Yksi maali saatiin tehtyä kun hienon pelin pelannut Topi Kauppinen siirsi Victor Nybergin näyttävästä esityöstä pallon tyhjään verkkoon. 1-2 lukemissa erätauolle.

Toiseen erään tuli herännyt ja taisteleva kotijoukkue. Erän puolivälin lähestyessä Jori Lappalainen siirsi jälleen Nybergin syötöstä tasoituksen ja seitsemän minuuttia myöhemmin Niklas Kuisma ja Otso Hämäläinen runnoi voimamaalin 3-2. Aivan erän loppuun pitkän ylivoimapyörityksen jälkimainingeissa, Lappalainen pudotti pallon puolustaja Kuismalle, jonka suora laukaus upposi verkkoon. Toinen erä 3-0 kotijoukkueelle ja toiselle erätauolle 4-2 johdossa.

Ennen peliä painotetut asiat alkoivat näkyä myös kentällä ja kauden parhaan pelinsä pelannut, tänään lähes ohittamaton, Elias Jrad kruunasi iltansa tekemällä ylivoimalla Jerry Tainion poikittaissyötöstä lukemiksi 5-2. Forssalaiset kavensivat vielä yhdellä osumalla, mutta kun Teemu Dahlström sipaisi tarkalla yläkulmalaukauksella taululle 6-3 lukemat, alkoi kotivoitto näyttää varmalta. Lopun 5vs6 peli taisteltiin pois ilman suurempaa hämminkiä, niin taulullakaan ei enää lukemat muuttuneet.

Illan onnistujat kotijoukkueesta Topi Kauppinen (1+0), Jori Lappalainen (1+1) ja Elias Jrad (1+0). Illan erikoisuutena koko Lappalaisen johtama kentällinen, josta jokainen pelaaja teki maalin mieheen. Kuuteen maaliin saatiin siis kuusi eri tekijää ja jokaista mukana ollutta pelaajaa peluutettiin.

Tästä on hyvä jatkaa itsenäisyyspäivän viettoon bussissa, kun vieraskentällä kohdataan hallitseva mestari ja suursuosikki TPS!

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!