Naiset II - Loviisa (2 - 4)

Aika: 17.1.2009 16.00
Paikka: Loviisan liikuntahalli
Sarja: Naisten II-divisioona

Peliin lähdettiin kolmella puolustajalla (Ulla, Sunttu, Emma) Kaisan puuttuessa kalustosta, mutta hyökkäysketjuihin ei tehty muutoksia. Loviisa yritti laittaa jo ensimmäisessä vaihdossa luun Tiikereiden kurkkuun. Laidat kolisivat ja aaltoilu jatkui koko pelin ajan niin, että välillä toimitsijapöytäkin oli kentän puolella. Heti pelin alkuun Mari otti monta kovaa vetoa ihan maalin edestä ja tolpilta. Lähes kaikki Tiikereiden hyökkäysyritykset tyssäsivät keskialueelle. Ninni onnistui pari kertaa kohtaamaan maalivahdin nenätysten. Ensin hän karvasi pallon keskialueella puolustajalta, mutta pallo meni liian pitkälle eteen ja maalivahti ehti siihen ennen nopeakinttuista hyökkääjää. Vähän myöhemmin hän sai riistettyä pallon jälleen, mutta veto epäonnistui. Maalivahti ei ollut varautunut tähän, joten pallo lirui sisään veskarin längistä ja Tiikerit johtivat peliä 1-0. Loviisalaiset onnistuivat monesti saa- maan vapaan pelaajan meidän maalin takatolpalle. Ihan erän lopussa tältä paikalta mällättiin maali. Mari näki vedon, mutta ei ehtinyt enää etutolpalta torjumaan ykkösellä lähtenyttä vetoa. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

Ottelun toisen periodin alussa Lennu ”pudotettiin” puolustajaksi ja Ninni siirrettiin oikeaan laitaan piikin paikalle. Vastustajan armot- tomat vastaiskut veivät loviisalaiset 1-3 –karkumatkalle. Ensim- mäiseen pelaaja antoi syötön maalin takaa ja se pistettiin nätisti sisään ja toinen tehtiin kierron päätteeksi. Periksi ei annettu ja esim. Aikku ja Ellu saivat karvattua pallon vastustajalta, mutta maalivahdin oli helppo torjua vedot niiden osuessa hänen ma- haansa. Marilla lienee ollut ajoittain tylsää maalillaan, kun erään torjunnan jälkeen heitti pallon suoraan edessään vapaana olleelle vastustajalle. Mari sai tästä torjuttua ensimmäisen laukauksen, mutta riparin vastustaja laittoi sisään. Onneksi pelaaja oli maali- vahdin alueella, joten maali hylättiin. Ajassa 25.59 Maija sai jäähyn väärästä etäisyydestä. Vastustaja oli saanut vaparin ja loviisalaisten lähtiessä juoksemaan ihmeellisiä kuvioitaan Maija päätti ottaa paikallaan jököttävän pallon haltuunsa, kun se ei tuntunut muille kelpaavan. Erotuomari oli valitettavasti asiasta eri mieltä 2 min. arvoisesti. Alivoima kestettiin eikä pyöritys ollut edes niin pahaa kuin välillä tasakentillä pelatessa. Ihan erän lopussa saatiin maalieroa kirittyä Aikun tehtyä maalin Suntun syötöstä. Veto lähti puolesta kentästä, mutta upposi sisään omien pelaajien seistessä maalivahdin edessä maskina. Erätauolle läh- dettiin lukemissa 2-3.

Kolmanteen erään tehtiin hyökkäyspäähän jälleen muutos Ninnin ja Aikun vaihdettua paikkoja laidoissa, koska Ninni oli Tiikereistä ainoa, joka pysyi vastustajien kyydissä tai edellä. Joukkueen peli oli parantunut erä erältä ja maalivahdin torjunnat hipoivat jo täy- dellisyyttä. Yhdeksän sekuntia ennen loppusummeria päätettiin pelata Rikasta tai rutiköyhää, joten Mari otettiin maalilta pois ja heitettiin kuudes kenttäpelaaja kehiin. Loviisan hyökkääjä sai riistettyä pallon ja hän ehti saatella sen tyhjään maaliin yleisön mylviessä parvelta. Päivän viimeinen peli ei tuonut lisäpisteitä Tiikereille, mutta häviö ei tuntunut yhtään karvaalta pelaamisen oltua hauskaa ja vauhdikasta. Lennu hoiti loistavasti puolustajan tontin ja tehtävät, vaikka ei ollut ehtinyt treenata niitä ollenkaan.

1 - 013:56Kykyri-Karjalainen NinniEi syöttäjää
1 - 114:33VastustajaEi syöttäjää
1 - 216:18VastustajaEi syöttäjää
1 - 323:19VastustajaEi syöttäjää
2 - 329:54Kaunola ArjaLuuri Sanna-Mari
2 - 4 (tm)44:58VastustajaEi syöttäjää
25:59Korhonen Maija2 min
Ylander Mari: 0 torjuntaa