Old Stars - Naiset II (7 - 3)

Aika: 31.1.2009 15.00
Paikka: Esport-Center
Sarja: Naisten II-divisioona

Tästä pelistä ei paljon kerrottavaa jälkipolville jäänyt. Lohkovii- tonen Old Stars nöyryytti Tiikereitä lukemin 7-3 ja pelasi kyllä numeroiden verran parempi kuin me. Näköjään se on niin, että kerran kaudessa joukkueen pitää pelata todella surkeasti. Vas- tustajat käyttivät Tiikereitä pujottelukeppeinä ja kentälle jäänyttä suurta tilaa syöttöväylänä.

Peli alkoi kuin unelma. Ellu hävisi aloituksen, mutta sai silti pallon Kaisalle. Kaisa syötti kuljetuksen jälkeen Venlalle, joka nosti pal- lon rystyllä takakulmasta sisään. Viralliseen pöytäkirjaan syöttä- jäksi on merkitty vaihtopenkillä istunut Aikku, mutta suuri vää- ryys pitää korjata tänne oikeille sivuille ja piste Kaisalle. Tämän jälkeen ei ehditty kissaa sanoa, kun peli oli jo 3-1 vastustajalle.

Toinen erä ei tuonut lohtua, vaan vastustaja voitti sen 3-0. Ei muuta siitä erästä (piste)

Koska Sintti ei ollut pelannut lähelläkään omaa tasoaan, halusi hän erätauolla vaihtaa maaliin joukkueen toisen vahdin Marin. Muuten peliä jatkettiin entisellään eikä pelaavaa kokoonpanoa harkittu tiivistettävän missään vaiheessa. Old Stars lisäsi johtoaan seitsemännellä maalillaan, mutta vielä löytyi Tiikereiltä vaihde, jolla ei nyt ihan pisteille ehditä, mutta ainakin kaunistetaan nu- meroita. Pallo saatiin ylös Ninnille, joka lähti kiertämään maalin taakse. Sunttu oli kuitenkin noussut kärppänä puolustuksesta maalille ja survaisi Ninnin pystysyötön maalivahdin kainalon alta hänen selkänsä taakse. Vain 6 sekunttia edellisestä maalista pallo kimposi aloituksesta Aikulle, joka syötti maalin eteen Annelle. Annen maalintekorefleksit hoitivat pallon ylämummoon. Loppu 2-minuuttinen oli tiukkaa yrittämistä puolin ja toisin, mutta se pelattiin ilman tilastomerkintöjä.

Tällaiset pelit osataan unohtaa nopeasti ja keskitytään olennai- seen, eli siihen seuraavaan vastustajaan ja harkkapeliin.

0 - 100:14Keskisarja VenlaTervomaa Kaisa
1 - 102:19VastustajaEi syöttäjää
2 - 110:06VastustajaEi syöttäjää
3 - 110:22VastustajaEi syöttäjää
4 - 116:11VastustajaEi syöttäjää
5 - 125:45VastustajaEi syöttäjää
6 - 129:04VastustajaEi syöttäjää
7 - 140:04VastustajaEi syöttäjää