Naiset II - Kaneetti (8 - 1)

Aika: 28.2.2009 11.00
Paikka: Kerava Areena
Sarja: Naisten II-divisioona

Kaneetti teki pelin ensimmäisen maalin, mutta lopuista vastasi Tiikereiden upea joukkue. Ensimmäiset kymmenen minuuttia oli tervaista tahkoamista, kunnes Ulla onnistui rikkomaan kuparisen. Vastustaja löi mailaan (tätä nähtiin paljon) ja pelaaja laitettiin istumaan kakkosta. Emma syötti Ullalle, joka veti kaukaa hienon kaarivedon. Pallo pomppasi (veskarin kannalta) ikävästi jalkasuo- juksesta maaliin ja jäähyä oli ehtinyt kulua vain 9 sekuntia. Toista maalia edelsi Sinin syöttö Aikulle maalin kulmalle ja tämä pisti pallon herkkupaikalta varmasti sisään. Erän viimeiseen maaliin Venla onnistui riistämään pallon vastustajalta ja hän syötti Mai- jalle, joka vetäisi sen verkon perukoille. Erä meille 3-1.

Erän alussa peli aaltoili päädystä päähän. Oli jännittäviä melkein-ylivoima-hyökkäyksiä, mutta molempien joukkueiden puolustajat hoitivat tilanteet mallikkaasti. Ajassa 25.36 vastustaja sai jäähyn Kaisan sanoin kerrottuna "sulkapallotyyppisestä vedosta". Maalin eteen saatiin YV:llä säpinää, mutta maalivahti kesti hyvin kunnes 27.08 Sunttu syötti ja Kaisa nosti pallon maaliin. Mari onnistui edelleen pitämään vastustajan pahat vedot ja pelasi 0-erän.

Erän alussa (30.37) vastustaja sai vapaalyönnin maalialueen ra- jalta. Suoritus oli heppoinen ja vaaraton, ja pelin hallinta siirtyi Tiikereille. Joukkueen viides maali syntyi, kun Aikku tuikkasi pal- lon etukulmasta pömpeliin (Lennu syötti). Reilu minuutti tästä ja Katja teki vanhanaikaisen. Tässä vaiheessa maalinteko tyrehtyi hetkeksi kun piti vaan nauttia johtotilanteesta ja mukavasta pe- laamisesta. Seuraavaksi Emma syötti Ullalle ja ulla Ellulle, joka laukaisi maaliin, mutta maalivahti torjui vedon kädellään. Maija vartoi tilaisuutta ja pisti heti riparit sisään. Vielä ennen erän loppua Venla syötti nurkasta maalin eteen ja Maijalla oli hyvin tilaa vetää kaunis ylämummo.

Jos rapskassa on jotain puutteita niin se johtuu siitä, että maalit tehtiin aina väärään aikaan eli silloin kun kirjoittaja oli kaivamassa eväitä laukustaan. #40

0 - 103:41VastustajaEi syöttäjää
1 - 1 (yliv.)13:11Saukkoinen UllaTillander Emma
2 - 114:10Kaunola ArjaLehtonen Sini
3 - 114:24Korhonen MaijaKeskisarja Venla
4 - 1 (yliv.)22:08Tervomaa KaisaLuuri Sanna-Mari
5 - 132:08Kaunola ArjaKorhonen Leena
6 - 133:37Kapanen KatjaEi syöttäjää
7 - 138:31Korhonen MaijaKeskisarja Elina