Aika: 3.11.2008 19.00
Paikka: Ruskeasuo, Helsinki
Sarja: Harjoitusottelut

Rukeasuolla meitä odotti Areenan pääkenttä, joka on kooltaan Malmin lentokenttä, mikä tietysti huvitti kaikkia (mv + 8 kenttäpelaajaa) kovasti.

Vastustajia oli yli 2 kentällistä, mutta silti heidän liikkeensä ei riittänyt meidän väsyttämiseen. Erän puolivälissä haluttiin jo niin innokkaasti juoksemaan, että unohdettiin odottaa oma vaihtopelaaja kentältä pois. Jäähyn kärsi tilaston kärkipäässä majaileva Ellu. Alivoima pyöri lähes koko kaksiminuuttisen ajan vastustajan päädyssä ja, paria hassua vetoa lukuunottamatta, se olikin vastustajan veskari, joka  joutui tekemään töitä tontillaan. Jäähyn loputtua Ellu meni suoraan kentälle, riisti vastustajalta laidassa pallon ja syötti sen Aikulle, joka tykitti kovalla vedollaan maaliverkon tötterölle. Erä Tiikereille 1-0.

Toisen erän alussa Anne teki pahojaan maskissa ja Venla veti kaukaa Sinin syötön maaliin. Vastustajan ensimmäiset maalit eivät olleet komeita ylämummoja, vaan ne vilahtivat maaliin Sintin kyljen alta. Johtoasemaan päästiin jälleen Aikun ja Annen loistokkaan yhteistyön ansiosta, mutta heti seuraavassa vaihdossa vastustaja onnistui tasoittamaan pelin 3-3.

Kolmannen erän alussa M-Team pääsi ensimmäistä kertaa johtoon, mistä saivat nauttia alle kolme minuuttia Venlan vedettyä maalin edestä Annen riparin sisään. Johtoon päästiin jälleen Venlan lyötyä ilmasta Ellun riparin sisään ja näin Venla teki jo kauden toisen hattutemppunsa. Harmittavasti vastustaja onnistui ennen pelin loppua tasoittamaan pelin 5-5.

Erityisesti pelistä pitää nostaa esille pakit Sunttu ja Kaisa (kuvass), jotka jaksoivat painaa kahdestaan koko pelin! Erätauoilla otettiin hörppy vettä ja huokaistiin kerran, minkä jälkeen taas vedettiin asenneliivit päälle ja hypättiin kaukaloon tekemään selvää vastustajan yrityksistä. Lisäksi onnistui hyökkääjien ja pakkien paikaton pelaaminen ja hyvin ajoitetut Aikun screenit, jotka hän saa opettaa seuraavissa treeneissä muille.

0 - 111:19Kaunola ArjaKeskisarja Elina
0 - 218:56Keskisarja VenlaLehtonen Sini
1 - 219:40VastustajaEi syöttäjää
2 - 221:13VastustajaEi syöttäjää
2 - 326:06Kaunola ArjaSalminen Anne
3 - 326:40VastustajaEi syöttäjää
4 - 333:10VastustajaEi syöttäjää
4 - 436:05Keskisarja VenlaSalminen Anne