Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Godt og Blandet - Naiset II (0 - 0)

Aika: 4.1.2009 13.05
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Harjoitusottelut


Toinen turnauspäivä alkoi ikävällä uutisella kun kuulimme kapteenimme Suntun sairastuneen niin pahasti, ettei hän pystynyt osallistumaan päivän peleihin. Onneksi ei jouduttu tyytymään seitsemään kenttäpelaajaan Ninnin liittyessä joukkoon mukaan. Kaisa palautettiin vasemmasta laidasta vartioimaan puolustajan tonttia ja uudeksi kapuksi valittiin Mari. 

 

Godt og Blandet oli meidän ainoa turnausta varten koottu vas- tustajajoukkue. Lähes puolet joukkueesta pelaa 1. divisioonan Indians -joukkueessa, jolle meillä oli syksyllä suru hävitä har- joitusottelu törkeän paljon.

 

Kumpikin joukkue janosi voittoa pelistä, joten pelattiin puoli- tuntinen vähävirheistä peliä. Molemmat joukkueet määräsivät vuorotellen pelin kulkua, vaikka enimmäkseen se olikin Tiikereiden hallintaa. Tolppavetoja tuli useita pelaajilla ja monta. Joukkueen lähin maalintekotilanne syntyi viimeisellä peliminuutilla Sinin syöttäessä ihan vapaana olleelle Lennulle maalin eteen, mutta harmittavasti luja laukaisu ei uponnut maaliin vaan kimposi tolpasta jorpakkoon. Vieläkään ei jääty kokonaan ilman pisteitä Sintin napsiessa yläkulmien nappivedot ja kenttäpelaajien hoidettua puolustaminen viisikkona.

 

god_og_bladet

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Ranki Sinimaaria: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Ylander Mari
Maalivahti
3Korhonen Leena
Hyökkääjä
5Kykyri-Karjalainen Ninni
Hyökkääjä
7Tillander Emma
Puolustaja
12Keskisarja Venla
Hyökkääjä
12Keskisarja Elina
Hyökkääjä
16Korhonen Maija
Hyökkääjä
17Kapanen Katja
Puolustaja
20Lehtonen Sini
Hyökkääjä
20Tervomaa Kaisa
Puolustaja
40Ranki Sinimaaria
Maalivahti