Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Naiset II - O2N (1 - 2)

Aika: 4.1.2009 20.30
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: Harjoitusottelut


Pronssiottelussa kohtasimme O2N:n Jyväskylästä. O2-Jyväskylä on aikanaan erottunut omaksi seurakseen joukkueiden oltua Happeen kakkosjoukkueita niin miehissä kuin naisissakin. Naisten joukkue pelaa Sisä-Suomen alueen 2. divisioonassa ja johtaa lohkoaan.

 

Sintti pelasi maalissa ensimmäisen erän. Peliä väännettiin melko tasaisissa merkeissä, mutta ensimmäisestä maalista vastasi vastustaja. Vaikka Tiikereiden vedot edelleen viuhuivat avo- paikoista maalin yli ja ohi, onnistui parivaljakko Venla-Katja ohittamaan nopeakätisen veskarin kerran. Puolustuspään puhtaana pitämistä oli korostettu ennen pelin alkamista, sillä vastustajan hyökkääjillä tiedettiin olevan pahat vedot. Vastustajan pyrkiessä maalille Sini painoi hänen mailaansa ja sai siitä jäähyn. Kummallista jäähyn kärsimisessä oli se, että toimitsija ei huomannut sekunttikellosta (seinäkellon näyttö ei toiminut) katsoa, missä ajassa jäähy annettiin, joten hän ei luonnollises- tikaan tiennyt milloin se loppuisi. Onneksi peliä kellon kanssa päsmäröinyt Mari tiesi ajan ja kertoi toimitsijalle, missä ajassa Sini saisi palata kentälle. Päivän toinen alivoima kestettiin loppuun asti ja peli jatkui edelleen tasatilanteessa 1-1. 

 

Pelin toiseen erään maaliin pomppasi Mari. Pelaajilla olisi ollut tahtoa vaikka muille jakaa, mutta jalat, kädet ja pää olivat jo niin puhki, että oltiin aina askel vastustajaa jäljessä eikä palloakaan saatu järkevästi tai tarkasti liikkeelle. Kolmea rangaistuslaukaus- vetäjää ei päästy valitsemaan vastustajan pelaajan ehtiessä maalitekoon varsinaisella peliajalla saatuaan meidän pelaajalta nappisyötön maalin eteen.

 

Näin lähti pronssit Jyväskylään tuloksella 1-2 ja me jäimme 21 joukkueen turnauksessa neljänneksi. Ei yhtään huono sijoitus eikä lopputulos (7 peliä = 4 voittoa + 1 tasapeli + 2 häviöä). Turnaus oli joukkueelle hyvää puolustusharjoitusta, minkä ansiosta verkkoomme tehtiin yhteensä vain 7 maalia! Kiitos pienelle, mutta äänekkäälle fanilaumalla, joka jaksoi kannustaa ja piristää pelaajia pelien aikana ja niiden välissä. 

 

HFC09_pronssi.jpg
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Keskisarja VenlaKapanen Katja
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Lehtonen Sini2 min
Torjunnat:
Ranki Sinimaaria: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Ylander Mari
Maalivahti
3Korhonen Leena
Hyökkääjä
5Kykyri-Karjalainen Ninni
Hyökkääjä
7Tillander Emma
Puolustaja
12Keskisarja Venla
Hyökkääjä
12Keskisarja Elina
Hyökkääjä
16Korhonen Maija
Hyökkääjä
17Kapanen Katja
Puolustaja
20Lehtonen Sini
Hyökkääjä
20Tervomaa Kaisa
Puolustaja
40Ranki Sinimaaria
Maalivahti