Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Falcons - Naiset II (2 - 2)

Aika: 27.1.2009 21.00
Paikka: Arena Center Hakaniemi
Sarja: Harjoitusottelut


Pelin tavoitteena oli testata pelaajien taitojen monipuolisuutta vieraammilla pelipaikoilla, erityisesti Lennua ja Ninniä sentterienä. Ei-niin-tutut-pelaajaroolit näkyivät pelissä mm. tilanteiden sähläämisenä.

 

Ekan maalin teki vastustaja - omaan maaliinsa. Maalin tekijäksi merkattiin Maija, joka oli Venlan kanssa karvasivat vastustajan puolustajat hämilleen.  Joukkueen lainapelaaja Anna-Kaisa "AK" Hyvärinen vastasi joukkueen toisesta maalista. Ninni kiisi laitaa pitkin ylös kulmaan saakka, vastustaja joutui rikkomaan ja tuo- mari vihelsi edun Tiikereille. Pallo asetettiin vapariin "siniviivan" kohdalle. Lennu antoi vaparin AK:lle (kuvassa) takaviistoon, josta tämä suupaisi tarkan juuri sopivasti putoavan vedon maalin alakulmaan.

 

Lennu rikkoi pelaajaa maalintekosektorissa maalintekotilanteessa, joten hän sai jäähyn mailan painamisesta. Alivoima kestettiin hyvin. Vastustaja rikkoi myös meitä ja sai jäähyn ja meille rank- kari. Rankkarin vetäjäksi valittiin Venla, mutta hän säästeli maalit oikeisiin peleihin ja päästiin pyörittämään ylivoimaa. YV oli yhtä kamalaa sählyä kuin itse peli eikä kunnon vetoja saatu aikaiseksi. 


Rikkomisten jälkeen vastustaja tarkensi kutiaan ja aloitti kiri- misen. Peli päättyi loppujen lopuksi iloisissa tunnelmissa 2-2. Huono kenraali tietää hyvää esitystä, joten lauantain pelit menevät varmaankin hyvin!

 

AK_Sintti.jpg

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Korhonen MaijaEi syöttäjää
0 - 200:00Tuntematon pelaajaKorhonen Leena
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Korhonen Leena2 min
Torjunnat:
Ranki Sinimaaria: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Korhonen Leena
Hyökkääjä
5Kykyri-Karjalainen Ninni
Hyökkääjä
6Kaunola Arja
Hyökkääjä
9Salminen Anne
Hyökkääjä
12Keskisarja Venla
Hyökkääjä
12Keskisarja Elina
Hyökkääjä
16Korhonen Maija
Hyökkääjä
20Tervomaa Kaisa
Puolustaja
23Luuri Sanna-Mari
Puolustaja
40Ranki Sinimaaria
Maalivahti