M-Team II - Naiset II (7 - 2)

Aika: 9.2.2009 19.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: Harjoitusottelut

Kuten pelin tuloksesta voi päätellä, oli vastustaja meitä aika lailla parempi. Kenttäpelaajien virheistä rokotettiin heti ja Sintillä oli mahdoton tehtävä torjua avopaikalta tulleita kovia vetoja. Hyvää pelissä oli se, että vastustajan maalin edessä oli aina joku tiike- rinä paikalla. Sijoittumisessa olisi parantamisen varaa, sillä mas- kissa pelaaja oli harvoin.

Pelin alku lupasi ihan hyvää, kun päästiin pyörittämään peliä vastustajan päädyssä ensin tasakentillä ja sitten ylivoimalla. Jää- hyn vastustaja oli saanut Venlan mailan painamisesta. Valitetta- vasti jäähyä ehti kulua vain puolisen minuuttia kun vastustaja karvasi pallon pois ja teki AV-maalin. Pari hassutusta lisää ja ti- lanne oli jo 3-0. Erän loppupuolella Lennu sai jäähyn toistuvasta mailaan lyömisestä. Alivoima kestettiin, vaikka välillä peli näytti hieman kaoottiselta.

Toisen erän alussa, heti jäähyn loputtua, vastustaja teki neljännen maalinsa ja hetken kuluttua Tiikereiden harhasyötöstä myös vii- dennen. Tässä vaiheessa vaihdettiin Katja sentteriksi ja Kaisa pa- kiksi. Eipä kauaakaan, kun Lennu juoksi puolustajan paikalta vas- tustajan "runkoon" kiinni, otti pallon pois ja kuljetti pallon hyök- käyspäähän. Maalivahti onnistui torjumaan vedon, mutta Katja pisti reboundin :) sisään. Ajassa 25:30 Katja loukkaantui saatu- aan pallon huuleensa ja joutui siirtymään hetkeksi sivuun. Lennu siirtyi sentteriksi ja pakit pyörivät kolmella pelaajalla (Sunttu, A-K ja Kaisa). Vastutajien myllytys jatkui ja erä päättyi tulokseen 6-1.

Onneksi huuli saatiin kuntoon ja Katja kentälle puolustamaan. Tiikereiden toinen maali oli hyvän yhteistyön tulosta. Joukkueella oli oman pään pisteeltä vapaalyönti, jonka Sunttu laitoi laitaan juosseelle Ellulle. Ellu jatkoi Miialle keskelle ja tämä laukaisi no- peasti maalia kohti. Pallo meni Annelle, joka yritti pidettynäkin nostaa pallon maalin kattoon. Maalivahti torjui vedon ja Ellu laittoi riparin sisään. Alle minuutti tästä vastustaja pääsi jälleen tuulet- tamaan hienoa maalia ja vauhdikas peli päättyi 7-2.

1 - 0 (aliv.)02:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 007:22VastustajaEi syöttäjää
3 - 011:01VastustajaEi syöttäjää
4 - 015:05VastustajaEi syöttäjää
5 - 021:30VastustajaEi syöttäjää
5 - 124:00Kapanen KatjaKorhonen Leena
6 - 128:14VastustajaEi syöttäjää
6 - 236:15Keskisarja ElinaSalminen Anne