Aika: 4.10.2014 18.30
Paikka: Mosahalli Tapanila
Sarja: Nuorten SM-sarja

A nuoret vahvalla pelillä voitto Erästä!

A nuorten pirteät esitykset jatkuivat odotetussa paikallisottelussa Erää vastaan Mosahallissa. Vauhdikas tunnelmallinen ottelu päättyi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen Tiikerien 3-4 voittoon.

Erä-Tiikerit 3-4 (0-0, 3-3, 0-1)

Tiikerit tuli otteluun määrätietoisesti ja loi avauserän vaarallisimmat paikat. Molemmat maalivahdit Olli Rikka ja Joona Linner pelasivat varmasti ja hyvistä maalipaikoista huolimatta erätauolle poistuttiin 0-0 lukemissa.

Toinen erä oli kaksijakoinen Tiikerien hallitessa alkua ja Erä loppua. Tiikerit tuli erään hurmiossa ja neljä sekuntia aloitusvihellyksestä pallo poimittiin jo kotijoukkueen verkosta. Juonikkaan maalin syöttäjä Lauri Alkki ja tekijä Mattias Kokljuschkin. Näyttävä osuma sai nopeasti jatkoa Ville Pussisen tällätessä pallo häkkiin Ville Pousin tarkasta esityöstä. Lisää ropisi heti seuraavalla minuutilla Mattias Kokljuschkinin iskiessä pallon lähietäisyydeltä maaliin.

Kotijoukkue näytti vaarallisuutensa nousemalla aikalisän jälkeen takaisin peliin mukaan. Tiikerien huolellisuuden hieman rakoillessa kotijoukkue rokotti kolmesti ja näin erätauolle poistuttiin 3-3 tilanteessa.

Päätöserään tuli nälkäinen Tiikerijoukkue ja heti ensimmäisellä minuutilla tapahtui Ville Pousin nostettua pallo rankkarin päätteeksi näyttävästi yläpesään. Kun vauhdikkaassa tasokkaassa ottelussa ei lisämaaleja nähty matkasivat pisteet ansaitusti Vantaalle numeroin 3-4.

Tiikerien seuraava ottelu on vieraissa SSV:tä vastaan. Ottelu käynnistyy Latokartanon Liikuntahallissa ke 8.10 klo 19.30.