Aika: 7.11.2014 18.30
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Nuorten SM-sarja

A nuorille pisteet pirteällä pelillä

Tiikeripoikien vahvat esitykset jatkuivat nuorten SM-sarjassa NST:tä vastaan Tikkurilan Urheilutalolla. Hyvällä peli-ilmeellä ja energialla pelanneet Tiikerit olivat parempia ja voittivat ottelun lopulta 8-1.

Tiikerit-NST 8-1 (3-1, 2-0, 3-0)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja Toni Kaltevan ja Karri Budden maaleilla kotijoukkue johti jo 2-0 viiden peliminuutin jälkeen. Lappeenrantalaisten kavennus tuli ylivoimalla Juuso Turusen iskiessä reebound pallon hyvin pelanneen Tiikerivahti Joona Linnerin selän taakse. Kotijoukkueen kuitti tuli makeaan paikkaan Mattias Kokljuschkinin iskiessä 3-1 taukonumerot vain kaksi sekuntia ennen erätaukoa.

Toinen erä oli Tiikeripojilta hyvää tekemistä. Huolellisuutta ja syöttötarkuutta lisäämällä NST joutui rakentamaan peliä pitkälti omin avuin ja kun kotijoukkueen viisikkopeli toimi ja peitto- ja merkkauspeli oli kohdallaan maaleja ei Tiikeripäässä nähty. Kotijoukkueen hyvä pirteä tekeminen palkittiin lappeenrantalaisten kenttäpäässä kahdella komealla osumalla, maalintekijöinä Ville Pousi ja ylivoimalla Samuli Alaluusua.

Päätöserä oli Tiikerien näytöstä. Vapautuneesti pelannut kotijoukkue nautti ja iski näyttävien kuvioiden päätteeksi kolme osumaa, maalintekijöinä Toni Kalteva ja Mattias Kokljuschkin kahdesti.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit jatkaa SM-sarjan kärkipaikalla. Seuraava ottelu on viime kauden Suomen mestari OLS:ia vastaan isäinpäivänä. Ottelu käynnistyy Tikkurilan Urheilutalolla su 9.11 klo 16.00. Tervetuloa katsomoon!