Maalivahtien torjunnat:

Saatsi Joose 6 torj. (vaihto ajassa 17:47)
Linner Joona 7 torj.

A nuorten sinnikäs takaa-ajo ei tällä kertaa riittänyt pisteille asti

A nuoret kohtasivat isäinpäivän ottelussa viime kauden Suomen mestari OLS:n. Vauhdikas ottelu päättyi Tiikeripoikien hurjan päätöserän takaa-ajon jälkeen vieraiden niukkaan 6-7 voittoon.

Tiikerit - OLS 6-7 (1-4, 1-2, 4-1)

Avauserä oli kotijoukkueelle vaikeaa. Peliin lähdettiin hyvällä ilmeellä ja vauhdilla mutta liiaksi oman pään kustannuksella. Taitava vastustaja hyödynsi Tiikeripoikien innokkuuden tehokkaasti iskemällä niistä neljä maalia. Erän loppuun Tiikerien taistelu palkittiin Karri Budden maalilla.

Toinen erä oli Tiikereiltä parempaa tekemistä. Viisikkojen etäisyydet tiivistyivät ja aktiivisella pelillä saatiin luotua painetta oululaisten maalille. Maalitilanteiden viimeistelyssä vierasjoukkue oli maalin verran terävämpi ja erätauolle poistuttiin 2-6 tilanteessa. Tiikereiden kavennusmaali syntyi tehokkaan paineistuksen jälkeen viimeisellä minuutilla Antti Mäkisen iskettyä kauden avausmaalin SM-sarjassa.

Päätöserään tuli ärsytetty Tiikerijoukkue ja hurja takaa-ajo alkoi. Toni Kaltevan ja Samuli Alaluusuan maaleilla tilanne kaventui minuutissa numeroiksi 4-6. Vahva aloitus sai kolauksen oululaisten onnistuttua lähivaparista.

Erän viimeiset minuutit olivat Tiikereiden selkeää hallintaa ja Juuso Salon kahdella maalilla saatiin loppuhetkille todellinen jännitysnäytelmä. Tiikeripoikien hurja paine ja pyöritys ei tällä kertaa tuottanut tulosta ja näin pisteet matkasivat Ouluun numeroin 6-7.

Ottelun tilastot

Tiikerien seuraava ottelu on Classicia vastaan Tampereella ma 17.11. Seuraava kotiottelu on Happeeta vastaan su 23.11 klo 18.30. Tervetuloa katsomoon!

0 - 103:10VastustajaEi syöttäjää
0 - 213:57VastustajaEi syöttäjää
0 - 316:25VastustajaEi syöttäjää
0 - 417:47VastustajaEi syöttäjää
1 - 418:48Budde KarriMäkinen Antti
1 - 528:03VastustajaEi syöttäjää
1 - 629:15VastustajaEi syöttäjää
2 - 639:27Mäkinen AnttiBudde Karri