Aika: 23.11.2014 18.30
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Nuorten SM-sarja

A nuorilla vahva esitys ja makea voitto

A nuoret kohtasivat sunnuntain illan ottelussa Happeen. Tiikerit tuli otteluun hyvällä peli-ilmeellä ja voitti ottelun päätöserän jännittävien vaiheiden jälkeen 8-7.

Tiikerit – Happee 8-7 (4-1, 4-2, 0-4)

Avauserä oli kotijoukkueelta komeaa pelaamista, joka pallosta taisteltiin, joukkueena pelattiin ja kaveria autettiin. Huolellisen tekemisen kautta erä Tiikereille 4-1, maalintekijöinä puhtaan hattutempun iskenyt Karri Budde ja Ville Pousi. Ketjun kolmas pelaaja Samuli Alaluusua toimi tarjoilijana kolmessa osumassa.

Toinen erä alkoi kotijoukkueelta uneliaasti vastustajan purjehtiessa läpi kentän tekemään kavennusmaali. Tiikerit kokosi rivit nopeasti ja Karri Budden ohjurilla numerot 5-2. Kotijoukkueen riemu jatkui heti seuraavalla minuutilla Mattias Kokljuschkinin iskiessä rankkarista Tiikerit neljän maalin karkumatkalle. Happee ei luovuttanut ja erän puolivälin jälkeen Jyväskylän pojat rankaisivat kotijoukkueen pallon menetyksestä. Ville Pousi ja Juuso Hyttinen jatkoivat Tiikerien ilotulitusta ampumalla kumpikin reikäpallon upeasti yläpesään. Erän viimeisellä minuutilla vieraat hyödynsivät ylivoiman kaventamalla taukonumeroiksi 8-3.

Päätöserään saatiin todellinen jännitysnäytelmä vieraiden tullessa maali maalilta lähemmäs. Tiikerien pakka pysyi kuitenkin kasassa lopun tärkeillä hetkillä ja näin pisteet jäivät Tikkurilaan.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi sarjataulukossa pari pykälää ylöspäin sijalle kolme. Tiikerien seuraava ottelu on kotipeli Kooveeta vastaan pe 28.11 klo 18.30. Ottelu on A nuorten viimeinen kotipeli tämän vuoden puolella. Tervetuloa katsomoon!

1 - 009:10Budde KarriEi syöttäjää
2 - 011:49Budde KarriAlaluusua Samuli
3 - 016:04Budde KarriAlaluusua Samuli
4 - 017:56Pousi VilleAlaluusua Samuli
4 - 120:30VastustajaEi syöttäjää
5 - 126:30Budde KarriAlaluusua Samuli
6 - 1 (rang.)27:42Kokljuschkin MattiasEi syöttäjää
6 - 231:16VastustajaEi syöttäjää