Aika: 28.11.2014 18.30
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Nuorten SM-sarja

A nuorille voitto jännittävien vaiheiden jälkeen

A nuoret kohtasivat perjantai-iltana kotiottelussa Kooveen. Tiikeripoikien vahvat esitykset jatkuivat ja päätöserän jännittävien vaiheiden jälkeen pisteet jäivät Tikkurilaan numeroin 7-6.

Tiikerit - Koovee 7-6 (4-2, 1-2, 2-2)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja Juuso Salon hattutempulla kotijoukkue johti viidentoista minuutin jälkeen 3-2. Tamperelaisten kavennusmaalit tulivat nopeasta pelinkäännöstä. Taukonumerot 4-2 iski Mattias Koklkuschkin näyttävän seinäsyöttökuvion päätteeksi.

Toinen erä alkoi vieraiden nopealla kavennusmaalilla kotijoukkueen uinahdellessa. Tiikerien kuitti tuli seuraavassa vaihdossa Ville Pussisen iskiessä maalin edestä Joel Keskisen roikkusyötön häkkiin. Illan erikoisin maali nähtiin heti perään kun kotijoukkueen kömmähdyksestä pallo lirui omaan maaliin.

Päätöserästä muodostui melkoinen jännitysnäytelmä tamperelaisten iskiessä tasoitusmaali erän alkuun. Tilannetta ei helpottanut yhtään kotijoukkueen kaksi peräkkäistä jäähyä heti perään. Vahvalla miehityksellä Tikkurilaan saapunut Koovee hyödynsi toisen ylivoiman ja numerot vieraille 5-6. Tiikerien tasoitus tuli makeaan paikkaan Mattias Kokljuschkinin ampuessa istunnolta päästyään pallon yläpesään. Ottelun ratkaisu nähtiin viimeisellä kympillä Ville Pousin nostaessa pallon maalin kulmalta hallitusti häkkiin Arvid Vonkin selän taakse. Juonikkaan poikkarisyötön maalin tarjoili Samuli Alaluusua.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi sarjan kakkospaikalle Classicin jälkeen. Seuraava ottelu on vieraspeli TPS:ää vastaan itsenäisyyspäivänä la 6.12 klo 12.00.

1 - 007:32Salo JuusoKokljuschkin Mattias
1 - 108:49VastustajaEi syöttäjää
2 - 109:09Salo JuusoKokljuschkin Mattias
2 - 210:07VastustajaEi syöttäjää
3 - 213:28Salo JuusoHakala Ilari
4 - 215:35Kokljuschkin MattiasAlkki Lauri
4 - 320:17VastustajaEi syöttäjää
5 - 321:17Pussinen VilleKeskinen Joel