Aika: 12.1.2015 19.30
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Nuorten SM-sarja

Tasainen taistelu päättyi jatkoaikatappioon

A nuoret kohtasivat Erän maanantai-illan ottelussa Tikkurilan Urheilutalolla. Vieraat voittivat tasaisen, vauhdikkaan ja jännittävän ottelun lopulta jatkoaikamaalilla.

Tiikerit - Erä 6-7 ja. (1-2, 1-1, 4-3, 0-1)

Avauserä oli tarkkaa pelaamista molempien joukkueiden totutellessa kevätkauden ensimmäiseen peliin. Erän loppupuolella maalihanat aukesivat vieraiden onnistuessa kahdesti ja Tiikerien Antti Mäkisen iskettyä terävän nousun päätteeksi rebound-pallo maaliin.

Toinen erä oli vauhdikas. Kentällä nähtiin hienoja kaksinkampailuja ja jokainen tilanne pelattiin loppuun asti. Vaaratilanteita nähtiin runsaasti mutta hyvin pelanneiden maalivahtien Joona Linner ja Olli Rikka sekä uhrautuvan puolustuspelin kautta kumpikin joukkue onnistui maalinteossa vain kerran. Tiikerien tasoitusmaali oli komea Leevi Leivon iskettyä hurja pommi takayläpeltiin Joel Keskisen esityöstä. Vieraiden tehomies Miska Mäkisen maalilla erätauolle poistuttiin jännittävissä 2-3 lukemissa.

Päätöserä oli tapahtumarikas seitsemän maalia ja neljä jäähyä. Maalinteon aloitti Tiikerit Juuso Salon tällättyä ylivoimalla Teemu Karjalaisen passin maaliin. Hetkeä myöhemmin erä onnistui omalla ylivoimalla maalaamaan tilanteeksi 3-4. Kotijoukkueen tasoitus oli komea Ville Pousin hassuteltua pari eräpelaajaa kahville ja iskettyä pallon tarkasti takapesään. Nopean käännön Podelle tarjoili Konsta Toivoniemi. Erä toipui takaiskusta nopeasti ja kotijoukkueen otteen herpaantuessa tilanne muuttui hetkessä lukemiksi 4-6. Erän viimeiset minuutit oli Tiikereiltä hienoa taistelua ja hurja takaa-ajo palkittiin lopulta Lauri Alkin ja Samuli Alaluusuan tasoitusmaaleilla.

Jatkoerässä Tiikerien hyvää aktiivista tekemistä ja taistelua ei palkittu Erän iskettyä maalinedushässäkästä voittomaalin.

Ottelun tilastot

Tiikerien seuraava ottelu on SSV:tä vastaan Tikkurilan Urheilutalolla tulevana lauantaina klo 17:00. Tervetuloa katsomoon!