Aika: 26.1.2015 19.30
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Nuorten SM-sarja

Ehjällä pelillä voitto ja sarjan piikkipaikka!

A nuorten tiivis ottelutahti päättyi kotipeliin Indiansia vastaan maanantaina. Tiikeripojat jatkoivat vahvoja esityksiä ja hyvän ehjän pelin jälkeen taululla komeilivat 4-3 voittonumerot.

Tiikerit-Indians 4-3 (1-0, 1-1, 2-2)

Tiikerit tuli avauserään pirteällä peli-ilmeellä. Pallollisessa pelissä oltiin sopivan rohkeita ja pallottomassa riittävän aktiivisia. Kotijoukkueen hyvä tekeminen palkittiin erän lopussa Otto Blomqvistin iskiessä Joona Kainulaisen syötön maaliin.

Toinen erä oli Tiikereiltä vahvaa tekemistä. Järkevän avauspelaamisen ja hyvän pelinlukemisen kautta Inkkareiden kenttäpäätyyn luotiin runsaasti maukkaita maalipaikkoja. Hyvä tekeminen palkittiin lopulta näyttävällä maalilla Samuli Alaluusuan tällätessä reikäpallon voimalla yläpeltiin Ville Pousin syötöstä. Inkkareiden kavennusmaali tuli nopean pelinkäännön päätteeksi maalin kulmalta. Herkullisen jännittävissä 2-1 lukemissa siirryttiin toiselle erätauolle.

Päätöserään tuli nälkäinen Tiikerijoukkue Mattias Kokljuschkinin iskiessä pallon takatolpalta häkkiin heti ensimmäisessä vaihdossa. Tarkan syötön maaliin tarjoili Ilari Hakala. Inkkarien tehomies Aaro Astala toi vieraat takaisin peliin mukaan iskemällä hetken päästä taululle numerot 3-2. Ottelun voittomaali syntyi tehokkaan paineistuksen päätteeksi Ilari Hakalan nostaessa pallon hallitusti ohi inkkarivahti Mikko Kirvesniemen. Vieraat hakivat vielä vimmatusti tasoitusta mutta yhtä maalia enempää ei uhrautuvasti pelannut Tiikerijoukkue omiin päästänyt.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi sarjan piikkipaikalle. Seuraava ottelu on vieraspeli OLS:aa vastaan su 1.2. Oulun reissun jälkeen on kolmen viikon sarjatauko.

Seuraava kotiottelu on Classicia vastaan Tikkurilan Urheilutalolla la 21.2 klo 14.00.

1 - 017:22Blomqvist OttoKainulainen Joona
2 - 029:43Alaluusua SamuliPousi Ville
2 - 130:38VastustajaEi syöttäjää
3 - 140:31Kokljuschkin MattiasHakala Ilari
3 - 242:21VastustajaEi syöttäjää
4 - 245:17Hakala IlariEi syöttäjää
4 - 345:56VastustajaEi syöttäjää
19:32Hermansson Robert2 min