Aika: 1.2.2015 15.00
Paikka: Kastellin monitoimitalo
Sarja: Nuorten SM-sarja

Hieno taistelu ei aivan riittänyt, jatkoaikatappio Oulussa

A nuoret kohtasivat OLS:n vieraissa sunnuntaina. Vauhdikas jännittävä ottelu päättyi kotijoukkueen 7-6 voittomaaliin jatkoajalla.

OLS- Tiikerit 7-6 (3-1, 2-4, 1-1, 1-0)

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen hallintaa ja avausmaalin viimeisteli isäntien tehomies Konsta Kivioja.Tiikerien kuitti oli komea Samuli Alaluusuan ampuessa reikäpallon kaukaa tarkasti ylänurkkaan. Kotijoukkue hallitsi erän loppuhetkiä ja Konsta Kiviojan ja Ville Liimatan maaleilla erätauolle poistuttiin oululaisten 3-1 johdossa.

Toiseen erään tuli nälkäinen Tiikerijoukkue taistelemaan ja tulosta syntyi. Samuli Alaluusuan, Teemu Karjalaisen ja Ville Pousin maaleilla tilanne muuttui nopeasti Tiikerien 3-4 johdoksi. Tässä vaiheessa kotijoukkue otti aikalisän ja vaihtoi maalivahtia. Vierasjoukkueen vauhti ei tästä hyytynyt Ville Pousin siirtäessä Tiikerit hetken päästä kahden maalin johtoon näyttävällä rankkariosumalla. Kotijoukkue sai erän loppua kohden pelijuonesta kiinni ja Mika Heiskasen ja Juho Mustosen ylivoimamaalilla erätauolle poistuttiin tasatilanteessa 5-5.

Tiikerit tuli päätöserään vahvasti ja Samuli Alaluusuan maalilla vieraat siirtyivät johtoon erän puolessa välissä. Vauhdikkaassa ottelussa riitti jännitettä loppuun asti kun jännittävien kenttätapahtumien lisäksi pelaajia passitettiin jäähylle päätöserän ratkaisuhetkillä. Oululaisten tasoitusmaali syntyi lopulta ottelun viimeisellä minuutilla Konsta Kiviojan laukauksen painuessa mainiosti pelanneen Tiikerivahti Joose Saatsin selän taakse.

Jatkoaika alkoi vieraiden ylivoimalla joka kestettiin hienosti uhrauten. Ratkaisu syntyi lopulta maalinedushässäkän jälkitilanteesta johon ehti ensimmäisenä Konsta Kivioja.

Ottelun tilastot

Tiiviin ottelurupeaman jälkeen Tiikereillä on kolmen viikon tauko peleistä. Seuraava ottelu on kotipeli sarjakärki Classicia vastaan la 22.2 klo 14.00.

1 - 006:21VastustajaEi syöttäjää
1 - 108:19Alaluusua SamuliAlkki Lauri
2 - 109:37VastustajaEi syöttäjää
3 - 114:27VastustajaEi syöttäjää
3 - 224:45Alaluusua SamuliPousi Ville
3 - 327:43Karjalainen TeemuKainulainen Joona
3 - 428:07Pousi VilleSalo Juuso
3 - 5 (rang.)31:19Pousi VilleEi syöttäjää