Aika: 17.1.2015 17.00
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: Nuorten SM-sarja

Vauhdikas monivaiheinen ottelu päättyi Tiikerien voittoon!

A nuoret kohtasivat lauantai-illan ottelussa SSV:n. Avauserän selkeän Tiikerihallinnan jälkeen ottelu tasoittui ja ratkaisu nähtiin lopulta päätöserässä kotijoukkueen terästäytyessä aikalisän jälkeen.

Tiikerit - SSV 7-6 (3-0, 2-3, 2-3)

Tiikerit tuli otteluun hyvin valmistautuneena ja avauserää halliten. Aktiivinen hyvä tekeminen palkittiin lopulta kolmella osumalla maalintekijöinä Samuli Alaluusua, Ville Pousi ja Mattias Kokljuschkin.

Toinen erä alkoi isäntien komennossa Mattias Kokljuschkinin tällätessä pallon häkkiin Toni Kaltevan passista ajassa 20.10. Kotijoukkueen tahdissa jatkettiin Samulia Alaluusuan iskiessä hetken päästä Lauri Alkin syötön maaliin. Toisen erän loppu oli vieraiden ja kolmella nopealla osumalla erätauolle poistuttiin isäntien 5-3 johdossa.

Vieraat saivat päätöserään hyvän lähdön Kevin Söderlingin iskiessä erän alkuun kavennusmaalin. Tiikerit sai erän vanhetessa pelijuonesta kiinni ja Juuso Salon maalilla kotijoukkue siirtyi jälleen kahden maalin johtoon. Vieraat hyödynsivät kotijoukkueen hetkellisen hyvänolon tunteen iskemällä heti seuraavassa vaihdossa kaksi maalia.

Aikalisän kautta takaiskut nollattiin ja usko omaan tekemiseen palasi nopeasti Ville Pousin lataessa hirmupommin yläpeltiin hyvän ottelun pelanneen Miro Honkaniemen taakse. Erän lopussa vieraat yrittivät vielä tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla mutta Tiikerit kesti hienosti vieraiden yritykset ja näin pisteet jäivät ansaitusti Tikkurilaan.

Ottelun tilastot

Tiikerit nousi voitolla sarjassa neljänneksi kahden pisteen päähän sarjakärki Classicista. Ottelutahti tiivistyy ensi viikolla Tiikerien matkatessa NST:n vieraaksi Lappeenrantaan ke 21.1 ja Oilersin vieraaksi Esport Centeriin pe 23.1.

Seuraava kotipeli Tikkurilan Urheilutalolla on Indiansia vastaan ma 26.1. klo 19.30.

1 - 008:23Alaluusua SamuliPousi Ville
2 - 017:50Pousi VilleAlaluusua Samuli
3 - 018:53Kokljuschkin MattiasSalo Juuso
4 - 020:10Kokljuschkin MattiasKalteva Toni
5 - 022:53Alaluusua SamuliAlkki Lauri
5 - 136:31VastustajaEi syöttäjää
5 - 238:28VastustajaEi syöttäjää
5 - 338:48VastustajaEi syöttäjää