C95 edustus - Imatralta 2 pistettä ja Playoff-paikka!

01.03.2011

C95 edustuksen SM-pelit jatkuivat viikoinloppuna Imatralla. Tiikerien saalis oli 5-3 voitto Fosusta ja 3-5 tappio kärkijoukkue HU-46:lle.

Tiikerit - FoSu 5-3 (1-2, 1-1, 3-1)

Forssalaiset tulivat otteluun hyvin latautuneena ja iskivät avausmaalin tarkalla vedolla ajassa 4.49. Tiikerit pääsivät pikku hiljaa peliin mukaan ja tärkeä kavennusmaali iskettiin näyttävän pallonriiston jälkitilanteesta ajassa 7.29. Avauserän viimeinen maali merkattiin FoSulle ajssa 11.47.

Toinen erä alkoi ensimmäisen tapaan vieraiden hienoisella hallinnalla ja 3-1 johtomaali syntyi ajassa 20.09. Erän loppu oli Tiikereiden ja tärkeä 2-3 kavennusmali syntyi tehokkaan ylivoimakuvion päätteeksi ajassa 24.21.

Päätöserään tuli nälkäinen Tiikerijoukkue ja tulosta alkoi syntyä. Tärkeä 3-3 tasoitus iskettiin heti erän alkuun kun aloitusvoiton jälkeen tarkka kuti singahti verkon perukoille pelikellon näyttäessä 30.04. Heti seuraavassa vaihdossa ropisi jälleen, tällä kertaa reebound pallo iskettiin maalinedushässäkästä röyhkeästi verkkoon ajassa 31.34. Ottelun viimeisestä vastasi jälleen Tiikerit kun hienon hyökkäyskuvion pääätteeksi pallo iskettiin tarkasti maaliin loppunumeroiksi 5-3.

Ottelun tilastot

Tiikerit - HU-46 3-5 (0-2, 1-2, 2-1)

Sarjakärki HU tuli otteluun tutun tehokkaasti. Taidokkailla yksilöillä ja vahvalla liikkeellä valjastettu hollolaisjoukkue hallitsi avauserää ja teki kaksi maalia. Tiikerit ei saanut avauserässä omaa peliään kulkemaan ja näytti siltä että kaikki energia meni vikkelien hollolaishyökkääjien pitämiseen ja omia ratkaisuja ei uskallettu edes tarpeeksi yrittää vaikka mahdollisuuksia olisi ollut.

Toinen erä alkoi murheellisesti kun heti ensimmäisessä vaihdossa ajassa 15.42 pallo poimittiin Tiikerien verkosta. Erän päästessä käyntiin Tiikerien tekemiseen tuli lisää voimaa ja uskallusta. Pallonhallinta tasoittui ja vaarallisia tilanteita alkoi näkymään kummassakin päässä kenttää. Tiikerit tulivat takaisin peliin mukaan kun näyttävän ylivoimakuvion päätteeksi pallo iskettiin tarkasti suoraan syötöstä maaliin pelikellon näyttäessä 20.06. Hyvä takaa-ajo päättyi harmittavasti takaiskumaalin erän viimeisellä minuutilla kun ajassa 29.40 HU iski näyttävän syöttökuvion päätteeksi pallon Tiikerimaaliin.

Kolmanteen erään tuli sisuuntunut Tiikerijoukkue. Joukkue raatoi kentän jokaisella osa-alueella esimerkillisesti ja yritti kääntää vielä pelin itselleen. Hyvä taistelu ei riittänyt vielä tällä kertaa kuin päätöserän 2-1 voittoon. Tiikerimaaleista ensimmäinen syntyi tehokkaan ylivoimakuvion päättteeksi tarkalla laukauksella ja toinen maalin edestä.

Tiikerit varmisti Imatralla paikan pleijareihin. Runkosarjan sijoitus tulee olemaan toinen tai kolmas. Itälohkon viimeinen SM-turnaus pelataan Forssassa su 13.3. Tiikerit kohtaa Rehti Areenalla Kooveen ja Voiman.

24.11.2012Classic nurin runsasmaalisessa jännitysnäytelmässä
23.11.2012B-pojilla tuplapelit Urheilutalolla - Classic la klo 12.00 ja Erä su klo 13.45
18.11.2012Tehottomuus ja epäonni vaivasi Turussa
05.11.2012PSS maalin verran parempi
29.10.2012B-pojille kauden avaustappio Oulussa
23.10.2012Taisteluvoitto FBC Turusta!
21.10.2012Selkeä voitto Nokia KrP:stä
19.10.2012B-poikien SM-pelit jatkuvat Tikkurilan Urheilutalolla. Nokia KrP la klo 12.00 - FBC Turku su klo 14.00
14.10.2012Maalijuhlat Hollolassa
08.10.2012B-pojat avasivat SM-sarjan kotivoitolla Oilersista
04.10.2012B-poikien SM-sarja käynnistyy, Tiikerit-Oilers Tikkurilan Urheilutalolla su 7.10 klo 18:30
04.09.2012Tiikerit B-pojat SM-sarjaan!
28.08.2012B-poikien SM-karsinnat jatkuvat Tampereella la 1.9
23.08.2012B edustus SM-karsinnoissa Tikkurilan Urheilutalolla 25.-26.8
21.05.2012B edustus - Pronssia Vantaan Mestaruuskisoista
29.04.2012B edustus vahvistuneena kaudelle 2012-2013
29.04.2012B edustus päätti kauden komeasti hopeatilaan Västeråsissa
12.04.2012Tiikerit B edustus jatkaa tutussa komennossa. Tryout -harjoitukset viikoilla 16-17, käynnistyvät ti 17.4