Välierä peli Tiikerit vs. SB Tuska

1.erä

SB Tuska oli täysin uusi tuttavuus meille. Vauhdikasta, aaltoilevaa ja tunnustelevaa peliä molemmilta joukkueilta.

SB Tuska aloitti kuitenkin verkkojen venyttämisen ajassa 4.25 1-0.

Yrityksen puutteesta ei voinut ketään syyttää, sitä meinaan oli. Siitä sitten seurasikin tasoitus ajassa 10.53 GOAL!!! 1-1. Riemua kesti 3 minuutin verran, kunnes Tuska tinttasi taas 2-1. Erä SB Tuskalle 2-1.

2.erä

Tiikerit aloittivat terävästi painostaen hyvin ja yrittäen maalia, mutta niin totta, kuin on tapa sanoa "jos et itse tee paikasta, niin kaveri kuittaa varmasti" ja niinhän siinä kävikin 3-1. Vanhemmat taisivat purra jo kynsiään "näinkö meille aina täällä käy,käy,käy".

EI,EI pojathan olivat eri mieltä. Minuutti edellisestä 3-2 kavennus eikä aikailtu tasoituksessakaan 3-3 JES. Erää oli kulunut 7.54 kunnes Tikrut räjäyttivät katsomon 3-4 johtoon pelissä, missä tapahtumat eivät jättäneet ketään kylmäksi. Otettiin sitten todella tyhmä jäähy selästä taklauksesta hyökkäys alueella. EI HYVÄ. Ajassa 12.36 jäähyn päätyttyä SB Tuska tasoittaa 4-4.

Siihen myös varsinainen peliaika päättyi ja edessä aina yhtä kamala RL. kilpailu.

3 laukojaa molemmilta

Tiikerit aloittivat 1-0, SB Tuska onnistui myös 1-1. Tiikerit 2-1, SB Tuska epäonnistui.

Nyt oli jännä paikka ratkeaako. Tiikereiltä O.Kujanpää on ratkaiseva vetäjä liikkuu, liikkuu, liikkuu, harhautus ja rystyveto GOAL,GOAL,GOAL kaveri pisti TIIKERIT FINAALIIN. Uskon, että O.Kujanpäältä tippui iso apina selästä, hyvä näin.

Ottelu Tiikereille 4-5 RL. jälkeen.