Sarja: Harjoitusottelut

Finaalipeli

Trackers vs. Tiikerit

1.erä

Ja tarina alkaa ajassa 4.22 Trackers 1-0. Minuutti edellisestä Tiikerit kuittaa 1-1 tilanteeksi. Ajassa 8.23 Tiikerit ottavat jäähyn ja av:llä mennään kaveri veivaa Tiikerit kebab kioskille ja peli 2-1.

Tässä vaiheessa jouduin toteamaan, että peli on kauden jännittävin ja ei pysty muuta kuin tilastoja tekemään. Ajassa 13.35 Trackers 3-1 johtoon ja vauhtia senkuin riittää. Ajassa 19.51 puolustaja J.Koski tällää lukemiksi kuitenkin 3-2 yv:llä. Näillä mentiin myöskin erätauolle.

2.erä

Erän alkuun vastustaja ottaa heti jäähyn, mutta sitä ei kuitenkaan pystytä hyödyntämään.

Ajassa 8.05 syttyy punalamppu tasoituksen merkiksi 3-3 ja peli oli saanut uuden käänteen.

9.10  A.Kuosmanen iski johtomaalin 3-4.

12 minuttia pelattu YV:llä 3-5 johto meille. Huikeaa peliä, mutta niinhän finaalipelien kuuluu ollakin.

Tässä pelissä nähtiin myöskin valmentajien taktikointia: oli aikalisää ja vaihtojen ajoituksia.

Erän lopussa ajassa 19.37 Trackers aiheuttaa kylmiä väreitä, kavennusmaali 4-5.

20.00 JA SE ON SIINÄ! Uuudistuneen Tiikeri-joukkueen hieno kauden päätös, KULTAA!!!!!.

Jes, hyvä pojat, teistä on kasvanut joukkue!!!

p.s. Kysyin valmentajilta otteluun valmistautumisesta. Vastaus: piirileikki, 2 takana, 3 edessä, alkuun maali ja that's it. Ja pelin lopussa oli vastaus: Me tehtiin se, tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle!

Ja myöskin allekirjoittanut kiittää ja kuittaa hienosta kaudesta. good night!