ÅIF Sininen - Tiikerit Supercats (5 - 4)

Paikka: Ingman Areena
Sarja: Harjoitusottelut

Toinen peli tällä viikolla ÅIF Sinistä vastaan, tällä kertaa ÅIF:n kotiluolassa Ingman Areenalla.

Ekasta pelistä napattiin hienosti voitto, eikä se tänäänkään kaukana ollut.

Vähäisellä pelaajamateriaalilla ( 5 hyökkääjää ja 3 puolustajaa) otteluun lähdettiin varovaisella taktiikalla, tarkoituksena säästää voimia viimeiseen erään. Suuria vaikeuksia tuotti jälleen ÅIF:n kahden "tähti"pelaajan (n. 70 & 55) kurissa pitäminen. Ottelua johdettiinkin 3:n erän puoliväliin asti hienosti 2-4, mutta lopulta ÅIF kuittasi paremmalla viimeistelyllä ottelusta maalin voiton.

4-4 tilanteessa otetun aikalisän jälkeen Tiikerit laittoi kaikki peliin. Ottelussa ei haluttu tyytyä tasapeliin, vaan lähdettiin rohkeasti nostamaan karvausta, ja prässäämään vastustajan pakkeja. Maalipaikat saatiin luotua pelin voittamiseen, mutta onnetar ei tällä kertaa suosinut. Hieno taistelu kuitenkin ja saatiin jälleen yksi kova peli alle ennen kevään tosipelejä. Ester loisti jälleen maalilla, kuten edellisessäkin kohtaamisessa.

Koutsi erittäin tyytyväinen koko joukkueen peliesitykseen.

Kiitokset ÅIF:lle peleistä.