VSS 4+7+6=17

Tiikerit 1+4+2=7

Ensin ryhmä näytti tähän peliin pieneltä. Muutama pelaaja reisussa ja loukkaantuneena.

Tiukka peli heti aamusta. C-ryhmästä lisä vahvistuksena tuli apuun Aada. Pelipaikkoja jouduttiin hieman muokkaamaan normaalista poiketen. Jennika pakin paikalta vasempaan laitaan.

Pelin alku lähti hieman uneliaasti liikkeelle. 4:26 kohdalla Nina räväytti ensimmäisen kerran verkkoa Minnin hyvästä syötöstä. Ensimmäisen erän loppua kohden vauhti parani.

Kolmannen erän puoleen väliin asti ottelu oli tasaista vääntöä. Ria, Iida ja Minni kolistelivat välillä tolppia.

Voittomaali tuli kaksi minuuttia ennen loppua Rian syötöstä keskelle, josta Soffe ratkaisi hienolla vedolla. Tämän jälkeen puolustettiin hyvin pelin päättymiseen asti.

Joukkue teki hyvää duunia koko pelin ajan. Lopussa kiitos seisoo.

0 - 104:26Torikka Nina Virtanen Minni
1 - 108:02Ronsi Emma 20Ei syöttäjää
1 - 242:51Liimatainen SofiellaRäisänen Ria-Mari
Lehto Elsa: 7 torjuntaa
Vastustaja: 17 torjuntaa