B -Tytöt - EräViikingit Akatemia (6 - 3)

(1-1,3-1,2-1)

Torjunnat

Tiikerit 2+4+6=12

EräViikingit 5+6+3=14

Ottelu lähti liikkeelle Tiikereiden komennossa. Peli pyöri vastustajan päässä, mutta vasta erän viimeisellä minuuutilla Inka teki maalin Ninan hyvästä syötöstä. Vastustaja teki maalin vielä kolme sekuntia ennen erän loppua pienen härdellin päätteeksi.

Toisessa erässä tyttöjen tarkkuus parani. Ajassa 24:32 Minni vei Tiikerit johtoon Vilman syötöstä. Vajaa minuuttia myöhemmin Inka ohjasi Minnin vedon maaliin ja vei Tiikerit kolmen maalin johtoon muutama minuuttia myöhemmin läpi ajosta Ninan hyvästä syötöstä. Vastustaja teki erän loppuun kavennusmaalin.

Kolmas erä jatkui Tiikereiden komennossa ja Erika vei syöttökuvion päätteeksi 5-2 johtoon Inkan syötöstä, kun erää oli pelattu 9 sekuntia. Erika vei erän puolessa välissä Tiikerit neljän maalin johtoon. Vastustaja teki vielä ottelun lopussa kavennusmaalin. ErVi oli aseeton Tiikereiden prässin alla.

1 - 014:18Lippojoki InkaTorikka Nina
1 - 114:57Pirter Sabina 39Ei syöttäjää
2 - 124:32Virtanen MinniVälja Vilma
3 - 125:30Lippojoki InkaVirtanen Minni
4 - 127:40Lyytikäinen ErikaEi syöttäjää
5 - 128:24Lippojoki InkaTorikka Nina
5 - 228:31Pirter Sabina 39Ei syöttäjää
6 - 230:09Lyytikäinen ErikaLippojoki Inka